Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωήλ ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Ο Θεός να του χαρίζει υγεία, για να συνεχίσει για πολλά έτη το Θεάρεστο πνευματικό του έργο

Πλειάς αγίων Αρχιερέων, κληρικών, εκπροσώπων των αρχών και πλήθος πιστών βρέθηκαν στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κατά την εορτή του αγίου και ενδόξου προφήτου Ιωήλ προκειμένου να μετέχουν στις ιερές ακολουθίες και να ευχηθούν στον Σεβασμιώτατο ποιμενάρχη Της, κ. Ιωήλ, για τα ονομαστήριά του.

Μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

"Θερμότατες ευχές στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, ο οποίος άγει τα ονομαστήριά του. Ο Θεός να του χαρίζει υγεία, για να συνεχίσει για πολλά έτη το Θεάρεστο πνευματικό του έργο. Να έχει δύναμη, γιατί η κοινωνία μας έχει ανάγκη από πνευματικούς ανθρώπους, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε".

1 σχόλιο:

  1. Και για να του ευχηθεί έπρεπε να πάρει μαζί του και φωτογράφο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News