Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Κλείνει το Δημοτικό Σχολείο Θηριόπετρας

Υπάρχει σχετική συζήτηση στην ερχόμενη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Μία δυσάρεστη εξέλιξη υπάρχει όσον αφορά στο Δημοτικό Σχολείο Θηριόπετρας, το οποίο κλείνει μετά από πάρα πολλά χρόνια λειτουργίας.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον ο ελάχιστος αριθμός μαθητών, καθώς το σχολείο έμεινε με μόλις τρεις μαθητές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι υπάρχει σχετική συζήτηση στην ερχόμενη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από σχετικό αίτημα του Τοπικού Συμβουλίου.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι του χωριού, το συγκεκριμένο σχολείο λειτουργεί σε αυτό το ίδιο κτίριο από το 1932, τότε που οι χωριανοί το έχτισαν μόνοι τους με πέτρες, ασβέστη και μεράκι. Το χτίσιμο σχολείου ήταν η πρώτη τους μέριμνα όταν ήρθαν από την Καππαδοκία.

5 σχόλια:

  1. Σήμερα μετά από τόσα πολλά χρόνια το σχολείο μας είναι κλειστό δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την θλίψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μεγαλο ΨΕΜΑ ,ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ τρεις μαθητες ποσοι ηταν....
    μηπως φταινε αλλλλλλα θελει κουραγιο η απαντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπαρχουν σχολεια που εχουν κλεισει με 15 παιδια.....λογικο αν και στεναχωρο με 3....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πείτε την αλήθεια το σχολείο είχε 15 μαθητές συνέβησαν πολλά αλλα κυρίως απο μέρος των γονέων και εχει πολλά μικρά παιδιά απο πίσω τα οποία Θα πήγαιναν δημοτικό... ας πούμε τα πράγματα ως εχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαύρη σημαία για να χαρούν οι μαύρες ψυχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News