Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Γιαννιτσά: Σκηνοθέτησε ληστεία για να κρυψει ότι έχασε 70.000 ευρώ στον τζόγο!

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδορκία και ψευδή καταγγελία

Έναν άκρως ευφάνταστο τρόπο βρήκε ένας 31χρονος άντρας από τα Γιαννιτσά για να καλύψει το γεγονός ότι είχε χάσει στο τζόγο 70.000 ευρώ. Ο άντρας σκηνοθέτησε ολόκληρη ληστεία σε βάρος του, όμως τελικά κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από τους αστυνομικούς υπέπεσε σε αντιφάσεις, με αποτέλεσμα να παραδεχτεί ότι ποσό ύψους 70.000 ευρώ που του είχαν εμπιστευτεί συγγενείς ενόψει κοινής επένδυσης, το είχε ξοδέψει στον τζόγο!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός επιχειρηματίας είχε εμφανιστεί πριν λίγες ενώπιον των αστυνομικών Αρχών της πόλης, καταγγέλλοντας ότι άγνωστοι του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν με ξύλινη ράβδο, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, ενώ στη συνέχεια είπε ότι άρπαξαν, δήθεν, από το εσωτερικό της οικίας του 70.000 ευρώ και κοσμήματα.

Κατά την εξέτασή του, όμως, από τους αστυνομικούς φέρεται να υπέπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία για να δικαιολογήσει σε συγγενείς του την απώλεια του παραπάνω χρηματικού ποσού, το οποίο φαίνεται ότι είχε ξοδέψει στον τζόγο. Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για χρήματα που του είχαν εμπιστευτεί συγγενείς του ενόψει κοινής επένδυσης (αγορά ακινήτου).

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδορκία και ψευδή καταγγελία, η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News