Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ryanair: Τα κάναμε θάλασσα

Σύμφωνα με τον επικεφαλής, περίπου 400.000 άνθρωποι θα επηρεαστούν

H Ryanair ξεκίνησε τις ακυρώσεις πτήσεων που θα διαρκέσουν έως τις 28 Οκτωβρίου και παραδέχεται ότι… «τα έκανε θάλασσα» με το πλάνο των αδειών των πιλότων. Ως αποτέλεσμα θα ακυρώνοντας περίπου 40 με 50 πτήσεις την ημέρα για τις επόμενες έξι εβδομάδες!

Οι επιβάτες που θα επηρεαστούν από την κίνηση αυτή, θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με τον επικεφαλής Μάικλ Ο’Λέρι.

Ο Ο’Λέρι τόνισε ότι οι περισσότεροι επιβάτες θα μεταφερθούν σε άλλη πτήση της Ryanair την ίδια ημέρα. Εάν όχι την ίδια, την προηγούμενη ή την επόμενη. Έτσι, η αεροπορική θα φανεί συνεπής με τις υποχρεώσεις της.

Περισσότερες από τις 200 πτήσεις που ακυρώθηκαν έως τώρα, είχαν προορισμό ή επέστρεφαν από το αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου, ενώ επηρεάστηκαν και οι πτήσεις σε Εδιμβούργο, Μάντσεστερ και Μπέρμινχαμ.

Επίσης, η Ryanair διευκρίνισε ότι οι ακυρώσεις θα λάβουν χώρα στα πολυπληθέστερα αεροδρόμιο, με την περισσότερη κίνηση, όπως είναι η Ρώμη, το Μιλάνο, οι Βρυξέλλες και η Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής, περίπου 400.000 άνθρωποι θα επηρεαστούν. Όλο αυτό εκτιμάται ότι θα λάβει τέλος μετά την 1η Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News