Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Κακός ο Αλμωπός στην Σωσάνδρα - Υποσχέσεις άφησε ο Ακρίτας

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Ένα παιχνίδι τοπικό ντέρμπι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Σωσάνδρα, όπου ο τοπικός Ακρίτας γνώρισε την ήττα με 1 - 2 από τον Αλμωπό Αριδαίας, παρουσία περίπου 300 φιλάθλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, θέλοντας από την αρχή να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, χάνοντας μάλιστα 3 σημαντικές ευκαιρίες με τους Σιδηρόπουλο, Ελευθεριάδη και Τσόλκα να βρίσκουν απέναντι τους τον Τουρπέση που κράτησε όρθια την Σωσάνδρα και στις 3 περιπτώσεις.
Μετά το 25ο λεπτό οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, έκλεισαν τους χώρους και προσπάθησαν να χτυπήσουν στην αντεπιθέσεις, τελικά το 0 - 0 έμεινε εως το τέλος του ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να το μετατρέπουν σε χάρμα οφθαλμών.
Στο 50ο λεπτό μετά από σέντρα από αριστερά ο Τσόλκας έστρωσε στον Μεντί και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0 - 1.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, αφού στο 55ο λεπτό ο Πασχούλης έκανε το δυνατό πλάγιο στο ύψος της γωνίας της μικρής περιοχής, ο Βακίανης πήρε την κεφαλιά πάσα, η άμυνα του Αλμωπού κοιμήθηκε και ο Τσίκος από κοντά με μονοκόμματο σουτ έκανε το 1 - 1 για την Σωσάνδρα.
Ο Αλμωπός δεν το έβαλε κάτω όμως και χτύπησε ξανά από αριστερά στο 60ο λεπτό, με τον Θόρια να περνάει εύκολα τον αντίπαλο του, να κάνει την σέντρα πάρε βάλε στον Τσόλκα ο οποίος έγραψε το τελικό 1 - 2 με βολέ στην κίνηση.
Από κει και πέρα έγινε ένα παιχνίδι μοιρασμένο, με πολλές δυνατές μονομαχίες με την Σωσάνδρα να φτάνει κοντά στην ισοφάριση στο 78ο λεπτό όταν ο Κοτζαμανώλης άργησε χαρακτηριστικά και δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Μένιο, ενώ το σουτ του Βασιλόπουλου που μπήκε στην φάση το έδιωξαν οι αμυντικοί.
Στο 85ο και 89ο λεπτό ο Αλμωπός είχε δύο καλές ευκαιρίες με σουτ του Ελευθεριάδη τα οποία όμως γλύτωσε ο Τουρπέσης.

Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει μία γλυκιά πίκρα για την ομάδα της Σωσάνδρας, η οποία κοίταξε στα μάτια τον Αλμωπό σε πολλά διαστήματα του παιχνιδιού, αφήνοντας παράλληλα πολλές υποσχέσεις για την παρθενική της παρουσία στο Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Μάλιστα στο τέλος πήρε το χειροκρότημα των φιλάθλων της.

Από την άλλη ο φιλοξενούμενος Αλμωπός προβλημάτισε με την παρουσία του, είχε πολλά νεκρά διαστήματα στην απόδοση τους, δύο βδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, παρόλο που είχε πολλούς θεωρητικά βασικούς στην σύνθεση του και έδειξε ένα κακό πρόσωπο που άμεσα πρέπει να αποβάλλει η ομάδα. Παράλληλα φαίνεται να υποτιμάει τον θεσμό του κυπέλλου, αφού για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, στο πιο δύσκολο από τα τρία του θεσμού, απουσίαζε για σκάουτινγκ από τον πάγκο ο Γιώργος Τυριακίδης, κάτι που προκάλεσε απορίες στους φιλάθλους της ομάδας.

Ακρίτας Σωσάνδρας (Δούμος): Τουρπέσης, Πασχούλης(57′ Λαμτσία), Χρηστίδης, Ζουλέκου, Κοτζαμανώλης(80′ Δούμος), Ζουμπουλίδης(57 Παρτσάνακης Ν.) Βασιλόπουλος, Τσίκος, Κουντουράς, Βακιάνης , Παρτσάνακης Ε.(53’Παλτίδης)
Αλμωπός Αριδαίας (Κανοτίδης): Μένιος, Μούλας, Αναστασιάδης, Πολύζος,
Μιχαηλίδης, Ελευθεριάδης Γ., Πετρίδης, Θόρια, Λέντι(46′ Πετρόφ), Τσόλκας, Σιδηρόπουλος (46’Μεντί)


Δείτε εδώ φωτο από το παιχνίδι

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News