Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»

"Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτή τη σημαντική κοινωνική δομή του Δήμου μας"

Επισκεφθήκαμε με τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Α. και συνεργάτη Κώστα Ζαχαριάδη και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Τσιμτσιρίδη το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» που λειτουργεί στην Αριδαία για την τέλεση του Αγιασμού και με αυτή την αφορμή είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα αποτελέσματα των εργασιών συντήρησης και ελαιοχρωματισμού που πραγματοποιούμε στο κτίριο.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτή τη σημαντική κοινωνική δομή του Δήμου μας και θεωρώ ότι οφείλουμε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα σε αυτά τα παιδιά και φυσικά στους εργαζόμενους, που καταθέτουν καθημερινά ένα κομμάτι από την ψυχή τους.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News