Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλμωπίας

Πρόκειται για έναν σημαντικό κοινωνικό θεσμό, ο οποίος θα λειτουργεί με την παρουσία Κοινωνικού Λειτουργού και Ψυχολόγου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για τη στέγαση του Κέντρου Κοινότητας Αλμωπίας.

Όπως έχουμε τονίσει, πρόκειται για έναν σημαντικό κοινωνικό θεσμό, ο οποίος θα λειτουργεί με την παρουσία Κοινωνικού Λειτουργού και Ψυχολόγου.

Στο ίδιο κτίριο εγκαταστάθηκε πλέον και το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας (τηλ. επικοινωνίας 2384021300 και 2384021120).

Σε αυτό το σημείο, θέλω να τονίσω για άλλη μια φορά, ότι σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική η συμβολή του Αντιδημάρχου και συνεργάτη μου Γιώργου Τσιμτσιρίδη.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 








1 σχόλιο:

  1. ποιό είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς στο συγκεκριμένο χώρο? παραχωρήθηκε στο Δήμο? ενοικιάστηκε? πάντως δεν είναι εύκολα προσεγγίσιμο σε σχέση με άλλα σημεία μέσα στην Αριδαία.Σαν συνολική κίνηση είναι θετική,αλλά ο απλός δημότης περιμένει διευκρινίσεις και εξηγήσεις στην λεπτομέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News