Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας στο 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας

"Εκεί είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για τη λειτουργία του και να συνομιλήσω με συναδέλφους εκπαιδευτικούς, αλλά και μαθητές"

Αποδέχτηκα με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση της Διευθύντριας του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας Παρασκευής Βέκκου και επισκέφθηκα το σχολείο στο οποίο υπηρέτησα ως διευθυντής και γνωρίζω από κοντά τα προβλήματά του.

Εκεί είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για τη λειτουργία του και να συνομιλήσω με συναδέλφους εκπαιδευτικούς, αλλά και μαθητές.

Δεσμεύτηκα να υλοποιήσουμε κάποιες εργασίες επισκευής και συντήρησης στις τουαλέτες και στο εσωτερικό του κτιρίου (πόρτες) και να κατασκευάσουμε έναν μικρό διάδρομο από την ανατολική είσοδο του σχολείου, ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση των μαθητών, που φθάνουν από τα ΚΤΕΛ ιδιαίτερα τις ημέρες του χειμώνα.

Τέλος, ευχήθηκα στη νέα Διευθύντρια καλή δύναμη στην άσκηση των νέων της καθηκόντων και σε εκπαιδευτικούς και μαθητές καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News