Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας με τη Θ. Τζάκρη για δράσεις αγροτικής και τουριστικής ανάπτυξης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος με τη Βουλευτή κ. Θεοδώρα Τζάκρη και με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Τσιμτσιρίδη και υπηρεσιακών παραγόντων. Ο σκοπός της συνάντησης είχε να κάνει με τα πολύ ενδιαφέροντα προγράμματα που προκηρύσσονται ή θα προκηρυχθούν το επόμενο διάστημα και αφορά τους ΟΤΑ πρώτου βαθμού.

Όπως ενημέρωσε η κ. Τζάκρη τον Δήμαρχο, ένα από τα σημαντικότερα προγράμματα αφορά στην ενίσχυση και ανάδειξη των τουριστικών περιοχών, μιας και ο Δήμος Αλμωπίας έχει μία από τις σημαντικότερες Λουτροπόλεις και συνδυάζει πολλές μορφές τουρισμού. Μάλιστα, η κ. Τζάκρη αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις της σημερινής Διοίκησης των Λουτρών τις οποίες χαρακτήρισε καίριες, υπογραμμίζοντας ότι θα είναι πολύ σημαντικό να διεκδικήσει ο Δήμος την ένταξη παρεμβάσεων σε πρόγραμμα 25.000.000 ευρώ που προκηρύσσεται το επόμενο διάστημα για τέτοιους σκοπούς. Θα ήταν λοιπόν χρήσιμο να δημιουργηθεί μία ολοκληρωμένη μελέτη προς αυτή την κατεύθυνση.


Επίσης, σε άλλη δράση ύψους περίπου 20.000.000 ευρώ μπορεί να ενταχθεί η ανάδειξη κτιρίων δημόσιου χαρακτήρα, τα οποία συνδυάζουν την χάραξη και ανάδειξη τουριστικών διαδρομών. Η ανατολική Αλμωπία ενδείκνυται για τέτοιου είδους δράσεις, με στόχο την ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας.

Παράλληλα, υπάρχουν προγράμματα που απευθύνονται στη δημιουργία παραποτάμιων πάρκων. Για τον συγκεκριμένο άξονα η Δημοτική Αρχή ετοιμάζει οργανωμένη πρόταση που θα αφορά κυρίως στην πόλη της Αριδαίας, με στόχο τη δημιουργία χώρων αναψυχής και πρασίνου για τους πολίτες. Σύντομα αναμένεται να ανοίξουν προγράμματα από το Πράσινο Ταμείο που θα περιλαμβάνουν πολύ σημαντικές δράσεις.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τη Βουλευτή για το ενδιαφέρον της και τη συνεργασία και τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό για τον Δήμο μας να ενταχθεί σε προγράμματα που αφορούν την ανάδειξη του τουρισμού, αλλά και στον αγροτικό τομέα όπως είναι η άρδευση και η αγροτική οδοποιία, μιας και η τοπική οικονομία βασίζεται κυρίως σε δύο άξονες: Την γεωργία-κτηνοτροφία και τον τουρισμό. Ο κ. Μπίνος ανέφερε ότι υπάρχει ετοιμότητα σε μελέτες, ενώ ξεκινά έναν νέο κύκλο εργασιών με τους συνεργάτες του με σκοπό την ένταξη σε όσο το δυνατόν περισσότερες δράσεις.

12 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ - ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ. Ο ΜΕΝ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Ο ΔΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΠΑΛΙ Η κυρία ΩΣ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΗΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι πρωταγωνιστρια βλακα η κυρια, τι σχεση εχει η κυρια με τον "κατα λαθος", εκατο χρονια μπροστα του ειναι.

      Διαγραφή
    2. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΙΦΑΚΗΣ, ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ, ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.

      Διαγραφή
    3. Αφού έχουν οπαδούς σαν εσάς

      Διαγραφή
  2. Η Θεοδώρα θα ειναι πάλι βουλευτής. Ο κατα λάθος θα πάει σπίτι του. Δεν ήταν άξιος της εμπιστοσύνης μας. Τουλάχιστον η Τζάκρη νοιάζεται. Ο άλλος ούτε για τα πανηγύρια δεν ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "KATA ΛAΘOΣ" ΣTO ΣYPIZA OΛOI ΞEPOYME ΠOIOΣ BPEΘHKE... KAI ΠPAΓMATI HTAN MEΓAΛO ΛAΘOΣ..

      Διαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ. ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΥΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΑΝΑΛ

      Διαγραφή
  4. Που ειναι εξαφανισμένος π Σηφάκης ρε παιδια; ούτε ανακοινώσεις δεν βγάζει πλέον. Διακοπές κάνει; τόσες εκδηλώσεις γίνονται στην περιοχή μας σε μια δεν τον πήρε το μάτι μου. Πήγε στο νησί του;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πλακα πλακα εχεις δικαιο που ειναι ρε παιδια; ρε κατι καστρα χωρις θεμελια πως γκρεμιζοντε.

      Διαγραφή
    2. silver alert!!!!!! Εξαφανισμένος

      Διαγραφή
  5. Αυτο που κανουν Τζακρη και Μπινος, ειναι το αυτονόητο.
    Συγχαρητήρια και στου δυο. Μονο ετσι παμε μροστα.
    Και οι δυο ειναι μακρια απο διαπλοκες και οικονομικα συμφεροντα .
    Καποιοι ,αν δεν εχουν συμφερων δεν ασχολουντε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News