Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Αποκλειστικές εικόνες από την «πρώτη» του Εθνικού Αριδαίας! Μόνο στο Aridaia News!

Δείτε φωτογραφίες μόνο στο Aridaia News

Δείτε αποκλειστικές εικόνες του Aridaia News από την πρώτη προπόνηση του Εθνικού Αριδαίας που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Joga Bonito. Θα ακολουθήσει εκτενές ρεπορτάζ!

Δείτε φωτογραφίες μόνο στο Aridaia News:









































3 σχόλια:

  1. εθνικοσ παραδειγμα προσ μιμηση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο ρε παιδια, υποδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συντομα θα καταλάβετε ότι δεν αξίζει να ασχολείστε με το ποδόσφαιρο.την τρελα σας ομως την γουσταρω .ευχομαι τα καλύτερα σε όλους σας.Κώστα κ Βασίλη μπραβο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News