Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Η Βουλή έδωσε «πράσινο φως» για την λειτουργία του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα

Στην ψηφοφορία που έγινε πριν από λίγο στη Βουλή Ναι ψήφισαν ο ΣυΡιζΑ, η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. το ΚΚΕ, το Ποτάμι και η Ενωση κεντρώων

Τελικά όλα τα κόμματα ψήφισαν την διάταξη για την λειτουργία του ισλαμικού τεμένους.

Ιδίως μετά τις τροποποιήσεις που έκανε ο υπουργός παιδείας, τροποποιήσεις που είχε ζητήσει το μεσημέρι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην ψηφοφορία που έγινε πριν από λίγο στη Βουλή Ναι ψήφισαν ο ΣυΡιζΑ, η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. το ΚΚΕ, το Ποτάμι και η Ενωση κεντρώων ενώ όχι ψήφισαν οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή.

4 σχόλια:

  1. Μπράβο, μπράβο ,μπράβο
    Άξιοι της μοίρας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντε να κανετε εκκλησια σε μια μουσουλμανικη χωρα να δουμε τι θα σας κανουν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ ΡΕ ΑΚΟΜΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΘΕΝ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που το βρηκες ολα τα κομματα ????? Ολοοο το τοξο -οπως διαλο το λενε- θα λες !! Εχουμε βεβαια και τους θεατρινους της σανελ ..αυτοι δεν υπαρχουν πια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News