Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Το Τσερνόμπιλ μυρίζει ακόμα θάνατο: Εικόνες από την πόλη-φάντασμα 31 χρόνια μετά τον πυρηνικό όλεθρο

Οι φωτογραφίες που θα δείτε τραβήχτηκαν πριν από ένα μήνα (26-28 Μαρτίου) από τον φωτογράφο Gleb Garanich στις εγκαταλειμμένες πόλεις του Pripyat και του Zalesye

31 χρόνια μετά τη χειρότερη πυρηνική καταστροφή στην ιστορία, η θανατηφόρα ακτινοβολία εξακολουθεί να αναβλύζει από το εργοστάσιο του Τσερνόμπιλ ενώ τον επόμενο χρόνο αναμένεται να είναι έτοιμη η γιγαντιαία σαρκοφάγος που θα καλύψει τον αντιδραστήρα για έναν αιώνα.

Οι φωτογραφίες που θα δείτε τραβήχτηκαν πριν από ένα μήνα (26-28 Μαρτίου) από τον φωτογράφο Gleb Garanich στις εγκαταλειμμένες πόλεις του Pripyat και του Zalesye.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News