Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Άλμωπες για πάντα!

Λ.Ο. Άλμωπες: Επέτειος για τα 30 χρόνια σεμινάρια του Πέτρου Σέλκου στο Tübingen της Γερμανίας

Άλλη μία υπέροχη εμπειρία προστέθηκε στο ενεργητικό μου με τους ΑΛΜΩΠΕΣ! Κλείνοντας ο δάσκαλος μας Πέτρος Σέλκος τριάντα χρόνια σεμιναρίων και διδασκαλίας στο Tübingen της Γερμανίας, κάποιοι χορευτές από το τμήμα παραστάσεων, τον συνοδέψαμε για να λάβουμε μέρος στην μεγάλη γιορτή που έγινε εκεί προς τιμήν του, χορεύοντας χορούς της Μακεδονίας και της Κρήτης, τιμώντας τον ίδιο, τους Έλληνες που ζούνε εκεί και μας προσκάλεσαν, αλλά και τους φίλους χορευτές Γερμανούς που παρακολουθούν τόσα χρόνια τα σεμινάριά του.

Είχαμε μαζί μας και τους δικούς μας «Καρατζοβίτες» τα χάλκινα της Αριδαίας, δίνοντας το δικό τους ξεχωριστό ήχο και χρώμα, ξεσηκώνοντας Έλληνες και ξένους και παίζοντας όχι μόνο το βράδυ στη γιορτή αλλά και στο σεμινάριο το οποίο παρακολούθησαν 80 άτομα!

Το Tübingen είναι μια πανέμορφη επαρχιακή πόλη, από τις πιο όμορφες της Γερμανίας, γραφική, βγαλμένη λες από ένα παραμύθι! Μία βόλτα την μία μέρα στο επίσης γραφικό, αλλά πιο εμπορικό Reutlingen, και μία άλλη εξόρμηση στην κοντινή Στουτγάρδη, συνέθεσαν το υπέροχο παζλ αυτού του ταξιδιού που τα είχε όλα! Η δε, υποδοχή, η ζεστή φιλοξενία, η περιποίηση και η ξενάγηση, θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη μου και στην καρδιά μου και ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτό!

Σε ευχαριστώ δάσκαλε Πέτρο Σέλκο για την εμπειρία αυτή! Άλμωπες για πάντα!

Χριστίνα Βασδόκα









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News