Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Πορνογρ@φικό site παρέχει μαθήματα σ@ξουαλικής αγωγής

Στο παράθυρο υπάρχει link που οδηγεί στο site The Box, όπου υπάρχουν αναλυτικά βίντεο σχετικά με τη σεξουαλική εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση

Διαδικτυακά μαθήματα σεξουαλικής αγωγής θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες γνωστού πορνογραφικού ιστοχώρου, υποκαθιστώντας την πολιτεία η οποία αρνείται να εγκρίνει τη σχετική διδασκαλία στα σχολεία.

Συγκεκριμένα, όλα άρχισαν όταν η Βουλή της Γιούτα απέρριψε νομοσχέδιο το οποίο προωθούσε το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία της Πολιτείας, εμμένοντας στη θεωρία της αποχής και την άρνηση οιασδήποτε αναφοράς στην ομοφυλοφιλία, τις προγαμιαίες σεξουαλικές επαφές και την αντισύλληψη.

Αντιδρώντας στην απόφαση αυτή, ο πορνογραφικός ιστοχώρος xHamster δημιούργησε ένα ειδικό site στο οποίο περιλαμβάνονται μαθήματα σεξουαλικής αγωγής για έφηβους και ενήλικες. Μάλιστα, προκειμένου να τον προωθήσει, με το που κάποιος τον επισκέπτεται, βρίσκεται μπροστά στο εξής pop-up μήνυμα:

«Οι κάτοικοι της Γιούτα καταναλώνουν το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν πορνογραφικό υλικό από οιαδήποτε άλλη Πολιτεία, ωστόσο έχουν από τα χαμηλότερα επίπεδα σεξουαλικής αγωγής. Είμαστε εδώ για να το αλλάξουμε».

Στο παράθυρο υπάρχει link που οδηγεί στο site The Box, όπου υπάρχουν αναλυτικά βίντεο σχετικά με τη σεξουαλική εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News