Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Αυτό είναι το πιο s@exy σημείο του γυναικείου σώματος σύμφωνα με τους άντρες

Αν περιμένεις να εκπλαγείς, μάλλον θα σε απογοητεύσω

Αυτό που μ' αρέσει πιο πολύ πάνω σου είναι τα μάτια σου". Σε ποιον τα πουλάτε αυτά κύριοι;

Θα μου πεις, το όμορφο δεν είναι πάντα sexy (και αντίστροφα). Ποιο σωματότυπο θεωρούν λοιπόν πιο αισθησιακό οι περισσότεροι άντρες και τι είναι αυτό στο οποίο κάνει focus το μάτι τους; Αν περιμένεις να εκπλαγείς, μάλλον θα σε απογοητεύσω. No surprise.

Η ιστοσελίδα Fitrated.com, η οποία ειδικεύεται σε θέματα fitness έθεσε το ερώτημα και 2.017 χρήστες έσπευσαν να καταθέσουν τη θέση τους. Αρχικά το 48% των straight ανδρών θεωρεί πως το ιδανικό γυναικείο σώμα πρέπει διαθέτει καμπύλες. Το 24,1% θέλει το κορίτσι "κανονικό" σε κιλά και το 22,4% προτιμάει το κορμί της πολύ λεπτό. Ένα 3,8% ψηφίζει τη γυναίκα "ντούκι", δηλαδή μυώδη.

Όσον αφορά τώρα το σημείο του σώματος που θεωρείται πιο sexy, οι άνδρες που μπήκαν και απάντησαν στην έρευνα επιβεβαίωσαν πως το δίπολο στήθος- οπίσθια καλά κρατεί. Συγκεκριμένα, εκείνοι που θέλουν τη γυναίκα καμπυλωτή ή κανονική εστιάζουν κυρίως στο στήθος, ενώ οι λάτρεις του πιο αδύνατου κορμιού διχάζονται κάπως και δεν ξέρουν πού να κοιτάξουν, πάνω (στήθος) ή κάτω/πίσω (οπίσθια);

Αυτά που λες. Κάτσε εσύ βάφε φρύδια και βάζε βλεφαρίδες. Ούτε που τα κοιτάνε.

3 σχόλια:

  1. Η γυναίκα πρέπει να έχει καμπύλες και να είναι χυμώδης* για να είναι επιθυμητή. Αν είναι σκελετωμένη,όπως αυτά τα ανορεξικά μοντέλα, όσο όμορφη και γλυκιά να είναι δεν λέει κάτι. Είναι μόνο για τις πασαρέλες και όχι για το κρεβάτι.
    * Όχι με «πατσάδες» παχύσαρκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα εχει κυταρίτιδα αστο. Δέν μπορεί νά δουλέψει τό εργαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγουρα ή εισαι χοντρη ή εχεις γυναικα χοντρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News