Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Η πολιτική του... λουκουμιού στο Δήμο Αλμωπίας!

Παλαιοτέρα γινόταν πολιτική με τα λουκούμια, τα οποία όμως κάποιοι δεν φρόντισαν να τα πληρώσουν και σήμερα ο Δήμος και η ΔΗΚΕΑ βρίσκεται αντιμέτωπη με αυτά τα χρέη

Σκληρή απάντηση σε όλους εκείνους που εκμεταλλεύονται ακόμα και τα… λουκούμια που μοιράζονται στους μαθητές κατά τις εθνικές επετείους, άσκησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος.

Όπως είπε, παλαιοτέρα γινόταν πολιτική με τα λουκούμια, τα οποία όμως κάποιοι δεν φρόντισαν να τα πληρώσουν και σήμερα ο Δήμος και η ΔΗΚΕΑ βρίσκεται αντιμέτωπη με αυτά τα χρέη.

Η συγκεκριμένη αναφορά ήταν ένα απλό παράδειγμα, θέλοντας πιθανότατα να απαντήσει σε όλους όσους δεν αναλογίζονται τις ευθύνες τους για τον τρόπο που άσκησαν διοίκηση και ασκούν κριτική στη Δημοτική Αρχή εκμεταλλευόμενοι τέτοια ζητήματα, όπως είναι το κέρασμα του λουκουμιού στα σχολεία.

5 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά τα λέτε Δημαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα τα λες αλλα καποιοι πρεπει να πανε φυλακη, καποια χιλ ευροπουλα καναν φτερα χτες, ακουει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΜΗΝ ΕΦΤΕΛΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΑΡ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙ. ΔΕΝ ΦΤΩΧΥΝΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε κάτι μάγκες Δήμαρχοι?Με τα λουκούμια τα έβαλαν.Τοσα χρόνια έχουν βυθίσει τους άλλοτε δύο δήμους οι προκάτοχοί τους και εκεί τουμπεκί.Τοσα χρόνια τρέχουν πολίτες στα δικαστήρια για πράξεις που έπρεπε να κάνουν οι τωρινοί αλλά και εδώ τουμπεκί.Στα λουκούμια πονάει πιο πολύ φαίνεται.αντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News