Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Από τις υγρασίες σε ένα χώρο στολίδι το Νηπιαγωγείο Βορεινού - Πευκωτού - Νεοχωρίου

Δελτίο Τύπου

ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΓΡΑΣΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ «ΣΤΟΛΙΔΙ»
ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΒΟΡΕΙΝΟΥ – ΠΕΥΚΩΤΟΥ – ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση του Νηπιαγωγείου Βορεινού, Νεοχωρίου και Πευκωτού και το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε μία σεμνή τελετή Αγιασμού με την παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου, του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστου Γεωργίου, του Προέδρου κ. Βασίλη Ματζηρίδη, μελών του Τοπικού Συμβουλίου, του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Βορεινού, εκπροσώπων του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό καλωσόρισε τους επίσημους προσκεκλημένους και εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς το Δήμο Αλμωπίας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Νηπιαγωγείο στεγαζόταν μέχρι πρότινος σε κτίριο που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου και το οποίο παρουσίαζε μία άσχημη εικόνα με λειτουργικά προβλήματα όπως υγρασία. Πλέον τα παιδιά θα απολαμβάνουν έναν ευάερο και ευήλιο χώρο με όλες τις ανέσεις που οφείλει να παρέχει ένα Νηπιαγωγείο στους μικρούς μας φίλους, μετά και τις παρεμβάσεις συντήρησης και επισκευής που πραγματοποίησε ο Δήμος Αλμωπίας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνεχάρη τον συνεργάτη του κ. Χρήστο Γεωργίου, το Τοπικό Συμβούλιο, το εκπαιδευτικό προσωπικό και φυσικά τους γονείς που συνέβαλαν σημαντικά στη μετεγκατάσταση. Όπως είπε, στόχος της σημερινής Δημοτικής Αρχής είναι να αξιοποιήσει όλα τα δημοτικά κτίρια προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, με ουσιαστικές παρεμβάσεις που διαμορφώνουν τις κατάλληλες συνθήκες ανάλογα με τον σκοπό χρήσης. Ευχήθηκε καλή πρόοδο στα παιδιά, τα οποία τον υποδέχτηκαν με τραγουδάκια και χαμόγελα».


















1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στον Δήμαρχο, πολύ σωστά τα λέει !!!
    Τουλάχιστον επί δημαρχείας του φαίνεται ότι γίνεται έργο πέρα από τα πρόσκαιρα προβλήματα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News