Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας «Η Ελπίδα»

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο Δήμος Αλμωπίας δαπανά ένα σημαντικό ποσό για την αντιμετώπιση του φαινομένου των αδέσποτων ζώων και αυτό αναγνωρίζεται πλέον και από τον Σύλλογο

Πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας «Η Ελπίδα».

Ο Πρόεδρος κ. Φώτης Παραστατίδης αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο του Συλλόγου, καλώντας όλο τον κόσμο να «αγκαλιάσει» αυτή την προσπάθεια η οποία στηρίζεται στους εθελοντές.

Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Αλμωπίας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μπίνο και τον Αντιδήμαρχο κ. Στέφανο Αβραμίκα για τη σημαντική τους παρουσία στο ζήτημα των αδέσποτων ζώων και την υπευθυνότητα με την οποία το αντιμετωπίζουν.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στον κ. Αβραμίκα, ο οποίος όπως είπε βρίσκεται πάντα δίπλα στο Σύλλογο και συνδράμει ακόμα και με προσωπική εργασία, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εξομάλυνση της κατάστασης.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο Δήμος Αλμωπίας δαπανά ένα σημαντικό ποσό για την αντιμετώπιση του φαινομένου των αδέσποτων ζώων και αυτό αναγνωρίζεται πλέον και από τον Σύλλογο.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Ως Δημοτική Αρχή έχουμε αναπτύξει μία πολύ καλή συνεργασία με το Σύλλογο και έχουμε κάνει σημαντικά βήματα για την επίλυση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων. Η προσπάθεια όμως συνεχίζεται, γιατί το ζήτημα αυτό είναι ιδιαίτερα οξυμένο και το χειριζόμαστε με υπευθυνότητα απέναντι στους συμπολίτες μας αλλά και στα ίδια τα ζώα». 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News