Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Αριδαία: Με γοργούς ρυθμούς η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζεται η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου στην πόλη της Αριδαίας, με τις συνδέσεις στα σημεία που έχουν ήδη σκαφτεί οι οποίες θα ολοκληρωθούν περίπου σε ένα μήνα σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος σε συνομιλία του με τον εργολάβο.

Τα συνεργεία της αναδόχου εταιρίας εργάζονται στο κέντρο της Αριδαίας, ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι οι εργασίες εντάσσονται στα πλαίσια του χρονοδιαγράμματος που είχε οριστεί εξ’ αρχής. Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί περίπου το 80% του έργου και τον Μάρτιο θα υλοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Παράλληλα, πραγματοποιείται τροποποίηση της αρχικής μελέτης, με στόχο να μην υπάρξει καμία παρέμβαση στο ποτάμι που κυλά κάτω από την πόλη, καθώς στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αξιοποίηση και ανάδειξή του στο μέλλον.







4 σχόλια:

  1. Πώς αλλάζουν οι καιροί! Μόνο συγκίνηση φέρνει η σύγκριση των δύο φω-τογραφιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ!! ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΟΜΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αναφέρει η ανακοίνωση. Γίνεται τροποποίηση της μελέτης για να μη πειραχτεί το ποτάμι που περνάει κατω από την πόλη.

      Διαγραφή
  3. Καμία τρύπα θα κλείσετε ή θα τα άχρηστε πούμε εντελώς τα αυτοκίνητα μας!!! Τρεις μήνες είχατε πει ότι χρειάζεστε για να αρχίσετε το κλείσιμο και έχουν περάσει 8!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News