Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Πορτοκάλογλου για ΣΥΡΙΖΑ: «Πούλησαν λαϊκισμό και όσοι αντιστάθηκαν σ’ αυτό ήταν γερμανοτσολιάδες»

Ο λόγος του κ. Πορτοκάλογλου περιστράφηκε γύρω από το «καζάνι της κρίσης τα τελευταία 7 χρόνια»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο ο δημοφιλής τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του τελευταίου βιβλίου του Στάθη Ν. Καλύβα «Πού είμαστε και πού πάμε».

Ο λόγος του κ. Πορτοκάλογλου περιστράφηκε γύρω από το «καζάνι της κρίσης τα τελευταία 7 χρόνια».

«Ήρθε ο αδίστακτος, χυδαίος λαϊκισμός να μας αθωώσει. Και να χάσουμε αυτή την πολύτιμη ευκαιρία να αλλάξουμε. Πολιτικοί όλων των κομμάτων, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, ήρθαν να μας καθησυχάσουν πως εμείς, ο αθώος λαός, δεν φταίμε σε τίποτα», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Για όλα φταίνε οι άλλοι. Και πούλησαν αγανάκτηση και καταγγελία και διχασμό με τον πιο ιδιοτελή και κυνικό τρόπο. Και όσοι αντιστάθηκαν σ’ αυτό ήταν βέβαια προδότες, δοσίλογοι και γερμανοτσολιάδες. Ήταν με τους άλλους. Και όπως λέει ο Αρκάς, σε αυτή τη χώρα έχει γίνει πολύ επικίνδυνο να είσαι με τους άλλους… όποιοι κι αν είναι αυτοί. Και κάπως έτσι επικράτησε η παράνοια».

8 σχόλια:

  1. το καθημερινό αντιΣΥΡΙΖΑ άρθρο του aridaianews, που ως παπαγαλάκι αναπαράγει από τα διαπλεκόμενα με τη ΝΔ ΜΜΕ. Πέφτει και άλλο χαμηλά, κοντεύει πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...αλλα εσυ το διαβαζεις, και θα συνεχιζεις οπως χιλιαδες αναγνωστες καθημερινα, ειναι πρωτο και θανε πρωτο και με ΔΙΑΦΟΡΑ (αλλωστε το γνωριζεις)

      Διαγραφή
    2. 5.49 ενώ αν φιλοξενούσε τις περιθωριακές αντιδραστικές φασίζουσες απόψεις του νεοταξικού προσκυνημένου συριζα θα γούσταρες...ο λαός ξύπνησε και το όπιο μείνατε να το καπνίζετε μόνοι σας...

      Διαγραφή
    3. ΠΑΤΟ ΤΟ ΑΡΙΔ ΝΙΟΥΖ? ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..ΕΛΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΟ ΦΙΛΑΡΑΚΟ

      Διαγραφή
  2. Πως είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος ο Βαφιαδης έγραψε την απάντηση 6:10 χαχα
    Το ξέρω δεν θα το ανεβάσεις όπως πολλές φορές όταν δεν σε συμφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε σταυράκο γιατί τούς τό χαλάς; δέν αντέχουν αλλες φωνές, βάλε καί κάτι γιά τους αχρηστους Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ γιά να νιώσουν λίγη ηδονή, αλλωστε ολοι τους σκατά ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ !!! ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΤΟΞΟΤΕΣ" !!

      Διαγραφή
  4. ΕΣΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ 5:49 ΑΝΟΙΞΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΡΙΖΟΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ. ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News