Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Λεβέντης: Θα έκοβα άλλα 200 ευρώ από τις συντάξεις, για να εξοπλίσω τις Ένοπλες Δυνάμεις

Για την Ένωση Κεντρώων το υπέρτατο είναι ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων

«Έχει στρατιωτική ισχύ ο Ερντογάν. Εγώ θα έκανα παραγγελία αεροσκαφών αμέσως. Θα έκοβα και άλλα 200 ευρώ από τις συντάξεις, για να εξοπλίσω τις Ένοπλες Δυνάμεις» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Για την Ένωση Κεντρώων το υπέρτατο είναι ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων, γιατί εδώ υπάρχει ισορροπία του τρόμου. Είμαι ανήσυχος, διότι η Τουρκία απειλεί εκ του ασφαλούς και η Ελλάδα... χτενίζεται. Το υπέρτατο πράγμα για τον Τσίπρα είναι να κάθεται στην εξουσία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας στον ΣΚΑΙ το πρωί της Κυριακής.

Και συμπλήρωσε: «Ο κ. Καμμένος θα μπορούσε να πάει στον πρωθυπουργό και να πει χρειάζεται ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ. Ας πεινάμε, χρειαζόμαστε 30 αεροπλάνα πέμπτης γενιάς. Αυτή είναι η απάντηση στον Τούρκο».

Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων, ο κ. Λεβέντης αποστέλλει επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητώντας την σύγκληση, υπ' αυτόν, του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, προς εξέταση των συνθηκών άμυνας και ασφάλειας της χώρας.

Ο κ. Λεβέντης εξαπέλυσε επίσης σκληρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «και οι δύο είναι άχρηστοι».

6 σχόλια:

  1. ΑΪΝΤΕ ΡΕ ΓΡΑΦΙΚΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΟΒΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κόψτε τους μισθούς σας όλοι οι βουλευτές για κάνα 5 μηνο,μετα μειωστε τον στο μισό οπως και σε όλους τους συμβούλους σας και αφήστε τον λαό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ.ΘΑ ΚΑΕΙ Ο ΑΧΕΡΟΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Κ ΛΕΒΕΝΤΗ [ΠΟΝΤΙΚΗ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασε ρε λεβεντη που μου εισαι και στην βουλη ..αγραματε κοψε τον δικο σου μισθο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι λεβέντης είσαι και μακακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News