Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Να φτάσουμε τον τόπο μας εκεί που αξίζει να βρίσκεται: Στην κορυφή!»

"Η περίοδος της εσωστρέφειας και της μιζέριας έχει περάσει στο παρελθόν. Εμείς επιδιώκουμε την εξωστρέφεια, για να φτάσουμε τον τόπο μας εκεί που αξίζει να βρίσκεται: στην κορυφή!"

Δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας και Προέδρου των Λουτρών κ. Δημήτρη Μπίνου:

Συνεχίζουμε να προβάλουμε τον τόπο μας σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη φορά στη Συνεδρίαση του Δικτύου Ευρωπαϊκών Λουτροπόλεων στο Salsomaggiore της Ιταλίας με τη συμμετοχή των Λουτρών Πόζαρ.

Τα οφέλη όλων αυτών των συμμετοχών είναι μεγάλα για την περιοχή μας. Το ότι καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την ανάλογη συνεδρίαση τον Μάρτιο του 2019 στα Λουτρά Πόζαρ αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Δήμο μας, καθώς θα τον επισκεφθούν άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο.

Η περίοδος της εσωστρέφειας και της μιζέριας έχει περάσει στο παρελθόν. Εμείς επιδιώκουμε την εξωστρέφεια, για να φτάσουμε τον τόπο μας εκεί που αξίζει να βρίσκεται: στην κορυφή!

#Η_Αλμωπία_της_Καρδιάς_μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News