Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Άγριος καβγάς Άδωνι - δημοσιογράφου της Αυγής! «Φασίστες, δεν ντρέπεστε;»

Ούτε λίγο, ούτε πολύ μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης υπονόησε ότι υπάρχει μεθόδευση ώστε να αλλάξει η σύνθεση του ΣτΕ

Ένταση επικράτησε στον τηλεοπτικό αέρα του Live News και του “E”, καθώς ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε για “μαύρες μέρες για τη δημοκρατία”, ισχυριζόμενος ότι η κυβέρνηση “εκβιάζει το Ανώτατο Δικαστήριο”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προσάπτει στην κυβέρνηση ότι το κομματικό της όργανο αλλά και φιλικές σε εκείνη εφημερίδες δημοσίευσαν το όνομα του δικαστή του ΣτΕ, του οποίου η περίπτωση -που άπτεται και της προσωπικής του ζωής- εξετάζεται από τη Δικαιοσύνη.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ισχυρίζεται μάλιστα πως ρόλο “λαγού” στην όλη υπόθεση έπαιξε ο ανεξάρτητος πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη “έχει αναλάβει όλες τις βρωμιές του ΣΥΡΙΖΑ”.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης υπονόησε ότι υπάρχει μεθόδευση ώστε να αλλάξει η σύνθεση του ΣτΕ. Απευθυνόμενος μάλιστα στον δημοσιογράφο της Αυγής που προσπαθούσε να του απαντήσει έκανε λόγο για... βοθροφυλλάδες, αποκαλώντας -σε ιδιαίτερα έντονο ύφος- την κυβέρνηση “φασίστες”.  

Λίγο αργότερα, στο Live News, παρενέβη και ο Νίκος Νικολόπουλος, ώστε να απαντήσει για όσα ειπώθηκαν από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, για τον ίδιο.

6 σχόλια:

  1. ΦΑΣΙΣΤΕΣ [ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΥΣΤΕΣ ] ΕΤΣΙΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πολλά χρόνια πολλοί χλεύαζαν τον Γεωργιάδη...
    Νομίζω ότι σήμερα αποκαλύφθηκε ακόμη και στον πιο πορωμένο οπαδό του συριζα... οτι η σημερινή κυβέρνηση είναι η πιο φασιστική και η πιο αντιδημοκρατική της μεταπολίτευσης

    δυστυχώς αποδείχτηκαν πολύ κατώτεροι και πολύ πιο εξουσιομανείς από αυτούς που κατηγορούσαν και από αυτούς που εμείς νομίζαμε ότι ήταν χειρότεροι

    αμ δε....τελικα η πρωτη και η δεύτερη φορά αριστερά θα στείλει στα τάρταρα όλη το συνοθύλευμα καιροσκόπων και λαμογιών πυο νόμιζαν ότι κατηγορώντας τους άλλους θα μπορούν να κυβερνούν για πάντα

    ταφόπλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Άδωνις αποτελεί γραφική φιγούρα .Εγω τον συμπαθώ σαν καρτουν.Μια χαρά καραγκιάζης ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι κολλητέ. Πολύ γέλιο.
      Ειδικά όταν τα ρίχνει στον "Βεζίρη","Πα(π)(σ)ά", στον "Βελιγκέκα" και γενικά σε άλλα μέλη του Θίασου που το παίζει σήμερα Κυβέρνηση.
      Δε μου λες, εκείνος ο Μορφονιός δε φέρνει λίγο σε Πινόκιο;

      Διαγραφή
    2. καραγκιοζης ειπες? σας ποναει που σας ξεσχιζει, απαιχτος, θα σας κανει να φτυσετε αιμα μεχρι να χαθητε απ το πολιτικο προσκηνιο.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News