Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Απόστρατος αστυνομικός και μέλος της Χρυσής Αυγής εκτέλεσε γυμναστή - Μετά τον καυγά πήρε το όπλο του και τον πυροβόλησε 3 φορές

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την αιτία που οδήγησε στην αιματηρή συμπλοκή

Εικόνες πανικού εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Πανόρμου και συγκεκριμένα στη συμβολή μ ετη Βατοπεδίου, όταν για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και ο καυγάς αυτός κατέληξε σε μία αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο άντρες γνώριζαν ο ένας τον άλλον. Πρόκειται για έναν απόστρατο της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος σκότωσε στη μέση του δρόμου έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου.

Οι δύο άντρες και τις προηγούμενες ημέρες είχαν συνεχείς διαπληκτισμούς. Σήμερα, το απόγευμα ο καυγάς ήταν τόσο άγριος που πιάστηκαν στα χέρια και οι ψυχραιμότεροι τους χώρισαν. Τότε ο απόστρατος αστυνομικός έφυγε από το σημείο, επέστρεψε σπίτι του, πήρε το όπλο του και επέστρεψε στο σημείο ξανά.

Το ανατριχιαστικό είναι πως ο απόστρατος από το σπίτι του μέχρι το γυμναστήριο περπατούσε με το όπλο στα χέρια. Πλησίασε τότε το θύμα και τον σκότωσε εν ψυχρώ με τρεις σφαίρες. Εν συνεχεία περπατώντας και με το όπλο στα χέρια απομακρύνθηκε από το σημείο με τρομερή ψυχραιμία.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες οι δύο άντρες καυγάδιζαν συχνά αλλά η αφορμή ήταν μία κάμερα ασφαλείας που είχε το θύμα στην πόρτα του γυμναστηρίου και η οποία ενοχλούσε τον δράστη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο απόστρατος αστυνομικός υπηρετούσε στο Α.Τ. Αμπελοκήπων και είναι γνωστός για τις εθνικιστικές του απόψεις, ενώ φέρεται να ήταν υποψήφιος και με τη Χρυσή Αυγή σε προηγούμενες εκλογές στο νομό Μεσσηνίας.

Στο σημείο και στη γύρω περιοχή βρίσκονται ισχυρότατες δυνάμεις της αστυνομίας που διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. ---Πηγή: newsit.gr

18 σχόλια:

  1. mathate tin karamela twra apo pisw einai h xrish augh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ Α ΒΛΑΚΑ?

      Διαγραφή
    2. Ποια χρυσουλα ρε κοπελιά;αυτά που σας δίνουν εκεί στο Σύριζα μην τα πίνεται κοπελιά

      Διαγραφή
    3. αυτος που ηθελε να δημιουργισει ταγματα ασφαλειας στην Μεσσηνια ειναι ρε κοριτσια ο εκτελεστης, γι αυτο την καραμελα αστην για την κυρα σου.

      Διαγραφή
  2. Αν ένας συριζεος-νεοδημοκρατης-πασοκσης έκανε κάτι ανάλογο ποιος θα ήταν ο τίτλος της είδησης;;αρδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υποψηφιος ηταν μεγαλε, ασε τα πονηρα σου και τα κομπλεξ που ανακατευουν το μυαλο σου

      Διαγραφή
    2. Το μοιαλο μου στην θέση του είναι,ο οποιοδήποτε μπορεί να είναι υποψήφιος με οποιοδήποτε κώμα!δεν του ζητάμε να μας πει την ιστορία τις ζωής του ούτε έχουμε μαντικές ικανότητες

      Διαγραφή
    3. Τοσο κόμπλεξ ποια;

      Διαγραφή
  3. Όχι ρε κρίμα και τον ηθελα στρατηγό να έμπαινε μπροστά όταν παίρνανε την πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ασε τα μασαλια ..ρε 10.36 -10.37 και μη κανεις τον "κουρκο".Ολοι καταλαβαινουμε ..τι θελει να πει ο "ποιητης" {αριδ News}με τον τιτλο του !!! Δειχνει που το παει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ρε ξαδελφε, τοπαμε παλι και το κανεις γαργαρα, αυτος που θακαμνε τα ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ στη Μεσσηνια ειναι.

      Διαγραφή
    2. Ποια τάγματα ασφαλείας μιλάς ρε άσχετε;για τα αριστερά τάγματα ασφαλείας θα μας μιλησεις;που όταν κάποιος εκφέρει διαφορετικη άποψη από αυτούς τους τρομοκρατούν και τους τραμπουκιζουν

      Διαγραφή
    3. Nαι ρε διδυμε ξαδελφε 8.00.... ειναι αυτος που θακαμνε το 2012 ταγματα ,θα ξεθαβε οπλισμο αναλογο ενος Σωματος στρατ. θαβγαζε απ τις σπηλιες τανκς μιας Εμα,θα εμφανιζε 20 υποβρυχια και θα εκπαιδευε και 500 χιλ στρατ.να σφαζουν ,οπως στα Σσλωνα αρνια..

      Διαγραφή
  5. Στην ελλαδα οποιος σκοτονετε ολο η χρυση αυγη ειναι η χρηση αυγη τα κανη ολα .γιατι η χρηση αυγη και οχι ο συριζα η νεα δημοκρατια η το πασοκ??εχετε καταντηση πολη καραγκιοζηδες τελικα βγαλτε την καραμελα απο το στομα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τρανη αποδειξη των χρυσαυγουλων εισαι μεγαλε..Το να μην εχεις βγαλει σχολειο δεν ειναι κακο,το να μη ξερεις να γραφεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ ειναι κακο μεγαλε πατριωτη...

      Διαγραφή
  6. Δωσε σανο στις κοτες με τα χρτσα αυγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και τον Τεμπονέρα Η Χρυσή Αυγή το έφαγε....Όσο υπάρχουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι. Golden Rule

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολοι οι μαχαιροβγάλτες της ΧΑ έχουν ξεσαλώσει αφού δεν τιμωρείται κανένας τους τί να πει κανείς. Α ξέχασα είναι Ελληνάρες πατριώτες πιο πολύ από τους άλλους Έλληνες όποτε κάνουν ότι θέλουν για να "ξεβρωμίσει ο τόπος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News