Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Αποδράστε στην Ελλάδα το 3ήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Οργανώστε από τώρα την απόδραση σας στην Ελλάδα

Η 28η Οκτωβρίου φέτος μας χαρίζει ένα πανέμορφο τριήμερο.


Οργανώστε από τώρα την απόδραση σας στην Ελλάδα. Μέσα από το ILOVEYOUGREECE.gr σας προτείνουμε κάποιους προορισμούς στην πανέμορφη χώρα μας. 



Ζαγοροχώρια

Από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς στην Ελλάδα, τα Ζαγοροχώρια εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουν στους επισκέπτες τους όμορφες στιγμές. 

Τα πανέμορφα Ζαγοροχώρια είναι ένα συγκρότημα 46 παραδοσιακών γραφικών χωριών, χτισμένων αμφιθεατρικά στην ευρύτερη περιοχή Ζαγορίου. 



Πήλιο

Είναι τουριστικός προορισμός 365 ημέρες τον χρόνο. Η φυσική ομορφιά του Πηλίου σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική ιδιαιτερότητα και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά το έχουν καθιερώσει ανάμεσα στους τοπ προορισμούς. 

Το πλήθος των επιλογών για διαμονή σε παραδοσιακούς ξενώνες, ξενοδοχεία, φαγητό σε εστιατόρια αλλά και ταβέρνες, μπορούν να σας εγγυηθούν ότι θα περάσετε υπέροχα. 




Λουτρά Πόζαρ

Μόλις 100 χλμ. μακριά από τη Θεσσαλονίκη, στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας, βρίσκεται του Λουτράκι Αριδαίας. 

Η εγγύτητά της στα φημισμένα ιαματικά Λουτρά Πόζαρ, καθιστούν το Λουτράκι έναν μοναδικό τουριστικό προορισμό. 




Ναύπλιο

Tο Nαύπλιο πρωτεύουσα του νομού Aργολίδος, αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και όμορφες πόλεις της Eλλάδος. 

Στο Ναύπλιο ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει μια πληθώρα από ιστορικά μνημεία, γραφικά σοκάκια και δεκάδες άλλες ομορφιές της πόλης. 


Μέτσοβο

Το Μέτσοβο είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε μία από τις ψηλότερες βουνοκορφές της Πίνδου και διατηρεί ακόμη αναλλοίωτο τον παραδοσιακό του χαρακτήρα.

Επισκεφτείτε το Μέτσοβο και σίγουρα θα το λατρέψετε. 






Μονεμβασιά

Όποια εποχή του χρόνου και αν διανύουμε, η Μονεμβασιά πάντα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στην ατζέντα των αποδράσεων για στιγμές ξεκούρασης. 

Ακολουθήστε τα πλακόστρωτα δρομάκια της περιοχής και αφεθείτε στη μαγεία της ιστορίας ενός οικισμού που κάποτε «φιλοξενούσε» όλους τους αυτοκράτορες του Βυζαντίου. 




Καρπενήσι

Το Καρπενήσι είναι ιδανικός προορισμός με ένα πλήθος δραστηριοτήτων όλο το χρόνο. 

 Χαλαρώστε σε ένα από τα ξενοδοχεία του Καρπενησιού με θέα στο βουνό και γευτείτε τα υπέροχα φαγητά στις ταβέρνες του περιοχής. 






Καστοριά 

Όταν μιλούμε για την Καστοριά, συνειρμικά μας έρχονται στο νου τρεις κυρίως συμβολικοί δείκτες που χαρακτηρίζουν την ταυτότητά της: τα βυζαντινά και μεταβυζαντινά μνημεία της, η βιοτεχνία των γουναρικών και το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της λίμνης. 






(Ευχαριστούμε το VisitGreece και τις ιστοσελίδες visitgreece.gr, ioannina.gr, dimosalmopias.gov.gr, nafplio.gr, monemvasia.gr, kastoriacity.gr και iloveyougreece.gr για την παραχώρηση υλικού.)

 Αποδράστε στην Ελλάδα το 3ήμερο της 28ης Οκτωβρίου | iloveyougreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News