Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μάγεψε η Πέγκυ Ζήνα στη Water Oasis! ΧΑΜΟΣ από κόσμο!

Δείτε φωτογραφίες

Μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Πέγκυ Ζήνα το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου στην WATER OASIS.

Η μεγάλη ελληνίδα ερμηνεύτρια με τις τεράστιες επιτυχίες ξετρέλανε το κοινό της που κατέκλισε τον χώρο του μαγαζιού, ενώ δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο καθώς ήταν ιδιαίτερα φιλική κάτι που δεν συναντάμε συχνά στους καλλιτέχνες της γενιάς της.

Δείτε φωτογραφίες:







9 σχόλια:

  1. Ωραίο το καλοκαίρι ε; Χειμώνα μην κλαίγεστε και φωναζετε κρίση έχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην είστε μίζεροι...το ότι πήγαν μια φορά σε κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι έχουν λεφτά... 20 ευρώ που δίνεις δεν σε κάνουν πλούσιο. πολύ πιθανόν να ήταν και η μοναδική φορά για κάποιους μια τέτοια έξοδος. χαλαρώστε και μην κράζετε τα πάντα χωρίς λόγο.

      Διαγραφή
    2. αντε σκατιαρη μιζερε κατσε σπιτι σου και μη κρινεις, επειδη εχουμε κριση θα κλειδωθουμε ?

      Διαγραφή
  2. Μπράβο τέλεια ήταν.. Φίλε είσαι πολύ κακός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΡΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ...ΩΡΑΙΑ Η ΠΕΓΚΥ...ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ...ΣΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΘΥΜΗΖΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με 20 ευρω μη θες και καρεκλα λουδοβικου!!

      Διαγραφή
    2. Οχι κ πλαστικη ομως ρε μεγαλε... δεν με χαλαει μεν,αλλα σαν συνολο ριχνει την αισθητικη τ χωρου π ειναι προσεγμενος...

      Διαγραφή
  4. Ούτε κι εγώ και ήθελα πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News