Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Εντός Αυγούστου τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ

Υποστήριξε ότι ο στόχος του Ιουλίου ήταν ο μεγαλύτερος μηνιαίος στόχος της χρονιάς και επετεύχθη κατά 95%

Εντός του Αυγούστου θα αναρτηθούν τα εκκαθαριστικά του φετινού ΕΝΦΙΑ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας στον ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ».

Όπως εξήγησε, η πληρωμή του φόρου θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, ενώ το συνολικό ποσό θα καταβληθεί σε πέντε δόσεις. Παράλληλα, διαβεβαίωσε πως η μεγάλη πλειοψηφία των φορολογούμενων θα κληθεί να πληρώσει τα ίδια ή και λιγότερα χρήματα, σε σχέση με πέρυσι.

Ωστόσο - πρόσθεσε - μία κατηγορία φορολογούμενων θα επιβαρυνθεί με μεγαλύτερο ΕΝΦΙΑ γιατί «κάποιοι πρέπει να πληρώνουν περισσότερα». Όπως είπε η κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να έχει φέτος τον ΕΝΦΙΑ. Για του χρόνου θα γίνει διαπραγμάτευση για να δούμε πως θα πάει.

Επανέλαβε ότι το πρώτο εξάμηνο τα ΜΜΕ δεν μιλούσαν για τα έσοδα τα οποία ήταν πολύ πάνω από το στόχο και ασχολούνται εσχάτως με αφορμή την πορεία τους τον Ιούλιο.

Υποστήριξε ότι ο στόχος του Ιουλίου ήταν ο μεγαλύτερος μηνιαίος στόχος της χρονιάς και επετεύχθη κατά 95%. Σε ότι αφορά τη ρύθμιση για το πλαστικό χρήμα είπε ότι θα προχωρήσει και εξέφρασε την ελπίδα ότι σε αυτή θα περιλαμβάνεται και η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με το Taxis.

5 σχόλια:

  1. Είσαι αισχρός παπαρολόγος του κερατά εσύ και όλη η βρωμοπαρέα σου. Από ψευτιές αερολογίες θα δούμε του χρόνου και τρίχες κατσαρές χορτάσαμε η αλητεία σας έχει υπερβεί πλέον κάθε όριο.Εμείς βρε παραμυθάδες σας πιστέψαμε για να γίνουν όσα μας υποσχεθήκατε αλλά δεν πράξατε ούτε το απειροελάχιστο ξεδιάντροποι ρεζίλια ανάλγητοι, αναίσθητοι ούστ στον αγύριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΜΦΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα αυτό τον κατήργησε ο ΘΙΑΣΟΣ χα χα χα και του χρόνου 15 ευρώ το στρέμμα και τα χωράφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα θα θα θα θα θα και όταν έρθει δίπλα σας παρακαλώ οπως θέλετε να κερασω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ανακοινωθει ο ΕΝΦΙΑ μετα τα εγκαινια της θεσ/νικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News