Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Πέθανε ο Ανδρέας Μπάρκουλης

Σε ηλικία 80 ετών, μετά από γιγάντια μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας, έφυγε από τη ζωή

«Σταματήστε! Καπετάνιε στοπ! Βουλευτής Μαντάς εδώ, μέλλων υπουργός Ναυτιλίας». Είναι η τελευταία σκηνή της ταινίας Τζένη – Τζένη, μια από τις πολλές που πρωταγωνίστησε ο Ανδρέας Μπάρκουλης στη σπουδαία καριέρα του. Και η ατάκα «βουλευτής Μαντάς εδώ, μέλλων υπουργός Ναυτιλίας» είναι μια από τις πολλές που έχουν μείνει στην... ιστορία. Στο τέλος εκείνης της σκηνής, η Τζένη Καρέζη πέφτει μαζί του στη θάλασσα.

Οι δυο τους θα ξανα... "συναντηθούν" στη «γειτονιά των αγγέλων». Όπως και με την "Τρελή Σαραντάρα" του, τη Ρένα Βλαχοπούλου ή τη "Μαίρη" του Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ο βουλευτής Μαντάς, ο Μιμίκος, ο Δημήτρης Τουρκάκης, ο γοητευτικός βιολιστής που "έκλεψε" την καρδιά της Ρένας Βλαχοπούλου στην "Σαραντάρα" δεν είναι πια εδώ. Σε ηλικία 80 ετών, μετά από γιγάντια μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας, έφυγε από τη ζωή.

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα». Πέθανε μετά από μακρά νοσηλεία αντιμετωπίζοντας τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας με εισαγωγές σε νοσοκομεία. Το βράδυ της Δευτέρας (22.08.2016) η υγεία του Ανδρέα Μπάρκουλη επιδεινώθηκε, ενώ πριν λίγες μέρες είχε βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παρέμενε εξαιτίας της σοβαρής λοίμωξης του αναπνευστικού και της καρδιακής ανεπάρκειας που τον ταλαιπωρούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News