Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Αλμωπός: Ποιοι ποδοσφαιριστές παραμένουν και ποιοι αποχωρούν από την ομάδα

Ανακοίνωση

Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, που από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία του με ποδοσφαιριστές που σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία κρίθηκε απαραίτητο να παραμείνουν στην ομάδα.

Η διοίκηση πιστή στο δόγμα της αξιοποίησης από την Αλμωπία αλλά και ευρύτερα του Ν. Πέλλας όπως και κάποιους εκτός που όμως προσέφεραν τα μέγιστα αγωνιστικά, αποφάσισε να ανανεώσει την συνεργασία με τους Χ.ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ, Χ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, Α. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, Γ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, Θ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, Γ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ, Ν.ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗ, Γ.ΚΩΣΤΑ, Γ.ΚΙΟΥΛΤΣΟΠΟΥΛΟ, Α.ΧΡΗΣΤΟΥ, Π.ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΛΟ, Μ.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, Β.ΠΑΠΑΣΥΜΕΩΝ, Γ.ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, Γ.ΚΑΜΠΑΝΗ και Κ.ΚΑΠΟΥΣΟΥΖΗ.

Από την ομάδα του ΑΛΜΩΠΟΥ αποχωρούν οι Η.ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ,Β.ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ, Σ.ΣΚΕΝΤΟΣ, Τ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Γ.ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ Τ.ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ τους οποίους η Διοίκηση ευχαριστεί για την προσφορά τους και εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον.

9 σχόλια:

  1. λογικές κινήσεις.Μπράβο Σταμάτη.Πάντα κοντά στην ομάδα έστω και απ τον Πειραιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο στον γατσο..κρατησε τα καλα χαρτια..αν μπορουσε να κρατησει και τον καλιτζιδη θα ηταν καλα..αλλα ξερω εχει δουλεις στην κατερινη....τωρα αναμενουμε τις υπολοιπες κινησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kamia kalh metagrafh kanate? eleu8eriadh xrhsto ( prekas ) 8a er8ei ston almwpo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελευθεριάδης ΛΑΖΟΣ ,ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ ,κοβατσης τι γίνεται μ αυτούς ; Ο Μπρεγκας θα ρθει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με τον Μπογδάνη τι εγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ τρέλα είσαι ρε Αλμωπάρα.Κοίτα να χαζέψουμε καμιά Δράμα.Άντε ρε αλάνια.Αετόπουλα είστε.Σταμάτης Δραπετσώνα-έρχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον Ταουσάνης δεν έπρεπε να των διώξει για τι ειναι μεγάλο ταλέντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον προβατιδη γιατι τον αφησατε πολυ καλος παικτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News