Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Οι συμμαθήτριες από την Άψαλο... Συνεχίζουν αγαπημένες στο πέρασμα του χρόνου!

Κορίτσια εύχομαι να είμαστε πάντα έτσι αγαπημένες

Σήμερα συναντηθηκαμε όλες οι παλιές συμμαθητριες.

Μπορεί να έχουμε απορροφηθει από την καθημερινότητα που ζούμε η κάθε μία από εμάς όμως ποτέ δεν ξεχνάμε τα όμορφα σχολικά χρόνια που ζήσαμε παρέα.

Είμαστε περηφανες που είμαστε Αψαλιωτισες και ξέρουμε να ξεπερναμε κάθε δυσκολία με αισιοδοξία. Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν γιατί πολύ απλά δεν χωράει στο χαμόγελο μας.

Κορίτσια εύχομαι να είμαστε πάντα έτσι αγαπημένες.

Και επειδή σήμερα του Προφητη Ηλία γιορτάζει το όμορφο χωριό μας θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και ευλογιμενα σε όλο τον κόσμο με υγεία αγάπη ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!

Ιορδάνα Ιωσηφίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News