Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Όλες οι λεπτομέρειες για την «πρώτη» του Αλμωπού

Στην πρώτη ο τεχνικός Γιώργος Κυριακίδης και ο βοηθός του Γιάννης Κανωτίδης θα ζητήσουν πειθαρχία και σκληρή δουλειά

Την Δευτέρα 25 Ιουλίου και ώρα 18.00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη για την νέα περίοδο για τον Αλμωπό που μετά από πολλά χρόνια θα αγωνιστεί σε εθνικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα σ αυτό της Γ εθνικής.

Μέχρι τις αρχές του Αυγούστου οι προπονήσεις θα γίνονται στα γήπεδα Αριδαίας και Ξιφιανής και στην συνέχεια για μια εβδομάδα η ομάδα θα μεταβεί στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας και στην τοποθεσία Κουτσούφλιανη όπου θα μπουν οι βάσεις για την επίτευξη των στόχων του Αλμωπού.

Στην πρώτη ο τεχνικός Γιώργος Κυριακίδης και ο βοηθός του Γιάννης Κανωτίδης θα ζητήσουν πειθαρχία και σκληρή δουλειά από τους παίκτες που θα δίνουν καθημερινά τις δικές του εξετάσεις για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους. Το παρόν θα δώσουν σύν τοίς αλλοις και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Απόστολος Παπαζούδης - Λάζαρος Ελευθεριάδης - Παναγιώτης Αβραμίδης), ενώ γίνονται επαφές για την απόκτηση 3-4 παικτών με προτεραιότητα αυτήν του τερματοφύλακα.

10 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΑΛΜΩΠΑΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα απ' όλα, που ξέρεις εσύ τι θα ζητήσουν οι προπονητές;;; Οραματίστηκες το μέλλον;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. του τοπε η δικια σου χθες που ησουν στη δουλια χα..χα..χα..

      Διαγραφή
    2. Στο φλιτζάνι το είδα! Αμάαααν!

      Διαγραφή
  3. Σάς εύχομαι καλή Και ευχάριστη σεζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 100 eurw re paidia h karta diarkeias kanteto pio oikonomika 60-70 to polu.gia na parei arketos kosmos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χωρις Μπογδανη στην ομαδα κανεις διαρκειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2.13 τελείωσαν τα διάρκειας.Του χρόνου πάλι.Αντε γειααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News