Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Αυτό είναι το video της ντροπής!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Ένα βίντεο διάρκειας δυόμισι λεπτών βλέπει το φως της δημοσιότητας. Είναι ένα βίντεο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Το ντοκουμέντο που δημοσιεύει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος έχει πρωταγωνιστές τους οκτώ νεαρούς που κατηγορήθηκαν ότι προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον 20χρονο φοιτητή, που τον Φεβρουάριο του 2015 έδωσε τέλος στη ζωή του, μη μπορώντας να αντέξει άλλο το bullying! Το video που ανέβασε το Ελεύθερος Τύπος στη σελίδα του στο YouTube, διάρκειας σχεδόν 2:30 "κατέβηκε" από το κανάλι της εφημερίδας γιατί θεωρήθηκε πως "παραβαίνει την πολιτική του YouTube σχετικά με την παρενόχληση και την επιθετική συμπεριφορά (bullying)".

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

5 σχόλια:

  1. παντου γύρω μας υπάρχουν άτομα που βασίζονται στα μπράτσα τους γιατι έχουν διάφορα ψυχολογικά προβλήματα ή έχουν παιδικά τραύματα κλπ.Είναι χαρακτηριστικοί κάτι τύποι με στρατιωτικά ρούχα ξυρισμένα κεφάλια που σίγουρα χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη.Για όλα ευθύνεται η έλλειψη ή οχι στοργής στην παιδική ηλικία.(προσωπική άποψη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κολοπαιδα κρητικα, παντου υπαρχουν τετοια κολοπαιδα, ευχομαι η δικαιοσυνη να τους γαμησει, τετοια μπασταρδα πρεπει να τιμωρουντε αυστηρα, αυτοι στο βιντεο ειναι τα ορεινα μοσχαρια της Κρητης, αμορφωτα οντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα ορεινά τις Κρήτης δεν έχει μόνο αυτους που είναι πολιτικά κατασκευάσμα .. Έχει και την άλλη πλευρά που η κουλτούρα και ο πολιτισμός είναι σε υψηλά επίπεδα και είναι η πλειοψηφία. Μάλλον δεν έχεις πάει ,όταν πας και έχεις ολοκληρωμένη άποψη θα καταλάβεις ότι δεν είναι έτσι η ορεινή Κρήτη.

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα δεν είναι έτσι η ορεινή Κρήτη αλλά αυτό το περιστατικό έχει να κάνει με ψυχολογική ανωμαλία του μυαλού τους προσοχή στα παιδιά μας γιατί σαν κι αυτούς έχουμε πολλούς ανάμεσα μας

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News