Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Mad Awards: Δάκρυσαν όλοι στην απονομή βραβείου του Παντελη Παντελίδη

Τα αδέρφια του Παντελίδη, ο Τριαντάφυλλος και ο Κωνσταντίνος παρέλαβαν το βραβείο του


Συγκίνηση και ξέσπασμα του κόσμου απόψε στα φετινά Mad Awards όταν βραβεύθηκε ο Παντελής Παντελίδης.


Ο αδικοχαμένος τραγουδιστής που έχασε πριν λίγους μήνες την ζωή του σε τροχαίο ψηφίστηκε από το κοινό το βραβείο Best Male Adult.


Τα αδέρφια του Παντελίδη, ο Τριαντάφυλλος και ο Κωνσταντίνος παρέλαβαν το βραβείο του από τα χέρια του Μάρκου Σεφερλή. Το κοινό δε σταμάτησε να φωνάζει το όνομα του τραγουδιστή και να τραγουδά μεγάλες επιτυχίες του… Ο ίδιος ο αδερφός του ευχαρίστησε και τόνισε ότι ο Παντελής έχει αφήσει τόσα πολλά τραγούδια πίσω που θα μεγαλώσει πολλές γενιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News