Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Ψήφισαν τα πάντα - Πλην της Κατριβάνου που είπε «όχι» σε ξεπούλημα και κόφτη

Η Κατριβάνου τις επόμενες ώρες, αναμένεται να υποβάλλει την παραίτησή της από το βουλευτικό αξίωμα

Με τους 153 επί της αρχής ψήφους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ πέρασε από τη βουλή το πολυνομοσχέδιο που αλλάζει από αύριο τις ζωές όλων καθώς εισάγει νέους άγριους φόρους.

Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και ο κόφτης πέρασαν με 152 ψήφους καθώς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου ψήφισε «Οχι» στα άρθρα του πολυνομοσχεδίου που αφορούν σε αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέονται από το Μαξίμου, η κυρία Κατριβάνου τις επόμενες ώρες, αναμένεται να υποβάλλει την παραίτησή της από το βουλευτικό αξίωμα, ενώ στην Κουμουνδούρου απαντώντας σε ερωτήσεις για το τι θα γίνει με την βουλευτή της β'Αθηνών αρκούνται στο «όλα στην ώρα τους». Πάντως δεν πρόκειται να τη διαγράψουν, καθώς είπε το «ναι» επί της αρχής. Στο πλαίσιο αυτό το νομοσχέδιο εγκρίθηκε με 153 «ναι» επί της αρχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δικό της μήνυμα έστειλε στον πρωθυπουργό και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά, η οποία μπορεί να ψήφισε «Ναι» αλλά με τη δεύτερη, καθώς κατά την πρώτη ανάγνωση του καταλόγου έλειπε από την αίθουσα της ολομέλειας.

8 σχόλια:

  1. Επιτελους τελειωσαν τα δυσκολα μετρα, αυτες τις μερες να καταφερουν να ελαφρυνθει και το χρεος και αρχιζει η αντιστροφη πορεια, αυτοι που μας ειχαν φερει ως εδω ας αρχιζουν να παιρνουν υπογλωσσια. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα καταφερε και απο δω και περα θα αρχισει να κινειται η αγορα και να ανοιγουν και δουλειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον μας κάνεις πλάκα , αποκλείεται να έχεις πίτουρο στο κεφάλι μέσα

      Διαγραφή
    2. συγνωμη ο κυριος μαλακας ειστε?

      Διαγραφή
    3. ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ.ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    4. Το σχόλιο 12:29 από το γραφείο του/της... με πολύ αγάπη !!!

      Διαγραφή
  2. Για να κατέβη το χρέος στο 104% πρέπει να έλθει το σωτήριο έτος 2065 και με την προϋπόθεση του κόφτη, της λιτότητας και όλων των μέτρων σε πλήρη εφαρμογή! Το ελάχιστο που μπορεί να σκεφτεί με μέση αντίληψη, είναι ότι τίποτα από αυτά που μας κατάκλεψαν, για το...καλό μας δεν θα πάει προς το καλύτερο! Αντίθετα, έχει ξεπουληθεί και κάθε έννοια δημόσιας περιουσίας,με την έννοια του υπόβαθρου αξιοποίησης. Αφού τα πάντα ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ με διάφορες μορφές, σε Ιδιωτικά συμφέροντα ξένων και εγχώριων εταιρειών. Δίνοντάς τους ως προίκα ασφαλιστικό και εργασιακό πλαίσιο που θα τους διασφαλίζει εσαεί φτηνά εργατικά χέρια! Άλλωστε, το κάθε μνημόνιο είναι δεσμευτική και αναγκαία συνέχεια του προηγούμενου. Με οργανωτικό πλαίσιο το ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ από το 1995.. Όλα τα άλλα περί σωτηρίας είναι για όλους εσάς που σας αρέσει να 'επαναστατείτε' για το αν τα παραπάνω εφαρμόζονται από τους δικούς σας, ελπίζοντας σε πελατειακή μεταχείριση του ξεροκόμματου και δεν πάει να πνιγεί ο δίπλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News