Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις ζημιών στα κεράσια

Γιάννης Σηφάκης: Να δηλώσουν οι αγρότες τις ζημιές από βροχοπτώσεις στα κεράσια

Έτοιμη τροπολογία που θα αντιμετωπίζει τις μετακινήσεις των εκτιμητών του ΕΛΓΑ Μετά από επικοινωνία του βουλευτή με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ και την Προϊσταμένη του Περιφερειακού καταστήματος Βέροιας του Οργανισμού όσον αφορά τις σημαντικές ζημιές από βροχοπτώσεις στα κεράσια σε διάφορες περιοχές της Πέλλας αποφασίστηκε να δηλώσουν άμεσα και κανονικά τις ζημιές οι αγρότες (αναγνωρίζεται η ζημιά).

Οι εκτιμήσεις από τους επόπτες θα γίνουν αργότερα μετά την ψήφιση σε επόμενο νόμο τροπολογίας που έχει ετοιμαστεί που θα εξασφαλίζει την απρόσκοπτη μετάβαση εποπτών και εκτιμητών του ΕΛΓΑ για τον έλεγχο των ζημιών.

Ως εκ τούτου καλούνται οι αγρότες να δηλώσουν έγκαιρα την ζημιά τους, όσα κεράσια δεν μαζευτούν να μείνουν πάνω στα δέντρα ή από κάτω.

2 σχόλια:

  1. Ραβε, ξήλωνε. Δηλαδή θα περάσουν τροπολογία σε επόμενο νόμο τα έξοδα μετακίνησης των εκτιμητών του ΕΛΓΑ, όταν με προηγούμενο νόμο κάπου σε κάποιο άρθρο κάποιου πολυνομοσχεδίου τα είχαν κόψει.
    Όσο για το όνομα του βουλευτή που κάνει την παρέμβαση για να λυθεί το πρόβλημα των εκτιμητών, θα είχε νόημα να ξέρουμε το όνομά του αν ήταν ο ίδιος που ψήφησε τις περικοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News