Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Θάνατος στο ΝΒΑ! Πυροβόλησαν στην κοιλιά παίκτη των Πέλικανς - Το απίστευτο χρονικό της δολοφονίας

Θρήνος στο NBA για τον θάνατο του Μπράις Ντεζίν – Τζόουνς

Το NBA θρηνεί από χθες το βράδυ για τον χαμό του παίκτη των Πέλικανς, Μπράις Ντεζίν-Τζόουνς! Η παγκόσμια αθλητική κοινότητα είναι συγκλονισμένη από την τραγική είδηση του θανάτου του 23χρονου καλαθοσφαιριστή, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμό στην κοιλιακή χώρα. Ο νεαρός παίκτης, ο οποίος ήταν απόφοιτος του Άιοβα Στέιτ, σκοτ σκοτώθηκε Τέξας ύστερα από ακατάσχετη αιμορραγία.

Σήμερα, μάλιστα, έγινε γνωστό το ακριβές χρονικό του θανάτου του. Ο αδικοχαμένος αθλητής βρισκόταν στο Τέξας για τα γενέθλια της κόρης του και επιστρέφοντας στο συγκρότημα πολυκατοικιών όπου ήταν το σπίτι του, επιχείρησε να μπει στο σπίτι ενός άλλου κατοίκου. Οι Αρχές ανέφεραν πως ο 23χρονος αθλητής ήθελε να μπει με τη βία στο σπίτι ενός γνωστού του, με τον οποίο είχε κόψει επαφές.

Τελικά, έκανε λάθος και διέρρηξε λάθος σπίτι. Με το που έσπασε την πόρτα για να μπει στο διαμέρισμα, ο ιδιοκτήτης τον πυροβόλησε με καραμπίνα. Ο Τζόουνς μεταφέρθηκε ζωντανός στο νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματα του. Να σημειωθεί πως στην πολιτεία του Τέξας, η χρήση όπλων επιτρέπεται σε περιπτώσεις καταπάτησης ιδιοκτησίας, πράγμα που σημαίνει πως ο άνθρωπος που τον πυροβόλησε και τον σκότωσε, δεν διωχθεί ποινικά.

“Πληροφορηθήκαμε με βαθιά θλίψη τον ξαφνικό θάνατο του Μπράις Ντεζίν-Τζόουνς. Είμαστε συντετριμμένοι από το θάνατο ενός τόσο νέου ανθρώπου, που είχε ένα τόσο ελπιδοφόρο μέλλον μπροστά του. Η σκέψη και οι προσευχές μας βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας του Μπράις, αυτές τις δύσκολες ώρες”, ανέφεραν οι Πέλικανς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News