Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Όταν η Βασίλισσα Φρειδερίκη επισκέφτηκε τους Προμάχους (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι σκηνές από τους Προμάχους, βρίσκονται στο 8.35 του βίντεο

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ένα βίντεο με σπάνιες εικόνες από τους Προμάχους, ανακαλύψαμε στο YOUTUBE, στο οποίο παρουσιάζεται, με την τότε γνωστή προπαγανδιστική μορφή των Επικαίρων, η δράση και οι εξορμήσεις της βασίλισσας Φρειδερίκης ανά την Ελλάδα.

Θεωρήσαμε πολύ ενδιαφέρον, να παρατηρήσουμε στα λίγων δευτερολέπτων πλάνα, διάφορες παλιές ασπρόμαυρες σκηνές από το χωριό μας, στην περιοχή του παλιού Σπιτιού του Παιδιού, και σας τα παρουσιάζουμε.

Οι σκηνές από τους Προμάχους, βρίσκονται στο 8.35 του βίντεο:

8 σχόλια:

  1. ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ΜΕ λες κυριε παπάρα, μήπως ξές πόσους χαραμοφάηδες εχει σήμερα η χώρα? τότε 2 με 3, σημερα κάτι γουρούνια σάν του λόγου σου την ξέσκισαν...κάι ειστε αρκετοι παναθεμάσας.

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΟΥ ΔΣΕ.ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...

      Διαγραφή
    3. εχεις πληρωσει ρε αρχιπαπαρα ικα και εφορια επι δεκα χρονια πανω απο 10000 ευρω το μηνα επι δεκα χρονια και βαλε. εχεις δωσει ενα ευρω σε μια οικογενεια να βγαλει την καθημερινοτητα.με τα δικα μου τα λεφτα εφτιαξε τους παιδοτοπους και ολες τις παπαριες για να φαει τα τριπλασια και βαλε. και να ξερεις κατι δεν εχω ψηφησει εδω κα εικοσι χρονια παλιοεθνικοφρονα.

      Διαγραφή
  2. ΑΧ.... Δεν μπορω δεν το αντεχω εχω ανατριχιαση ολοκληρος.Τι εθνικο φρονημα ειναι αυτο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΩΡΑ ΤΡΩΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ.

      Διαγραφή
  3. Ο θανατος ερχεται και φευγει το χουι μενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πήγε η στους ιθαγενείς τα καθρεφτάκια χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News