Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Όταν οι Δήμαρχοι Αλμωπίας, Έδεσσας και Πέλλας συνάντησαν τον Ψινάκη! (ΦΩΤΟ)

Τι είναι η «Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων»

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 στη Θεσσαλονίκη η Τελετή Υπογραφής Πρωτοκόλλου Συνεργασίας για τις Περιφέρειες και τους Δήμους της, με σκοπό την Ίδρυση «Αμφικτυονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων» με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη.

Το Πρωτόκολο υπέγραψαν μεταξύ άλλων οι Δήμαρχοι Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου και Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος.

Τι είναι η «Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων»

Πρόκειται για μια οργανωμένη πρωτοβουλία συνεργασίας για θέματα πολιτισμού και αρχαίας πολιτιστικής κληρονομιάς σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ένα δίκτυο μεταξύ φορέων που θα ανταλλάσσει τεχνογνωσία και θα προωθεί τη συνεργασία με κοινές εκδηλώσεις, συνέδρια, επισκέψεις, έρευνες και μελέτες, όπως και την καθιέρωση κοινών προτύπων, αλλά και συνεργασιών με Διεθνείς Οργανισμούς.

Κύριος στόχος είναι η αξιοποίηση της Αρχαίας Πολιτισμικής Φιλοσοφίας και Παράδοσης.

Δείτε φωτογραφίες:












10 σχόλια:

  1. Μεγάλη δουλειά κάνατε.ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος είναι αυτός μαζί με το Μπίνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο δήμαρχε!!! Ετσι σέ ολα εισαι μέσα. Σέ παραδέχομαι. Συχώρεσε αντπάλους και εχθρους. Εισαι πολύ μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια συνάντηση της προκοπής επιτέλους καιρός ήταν. Κ δε το λέω με ειρωνεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o ψινακης έδειξε ποιούς γουστάρει και ποιούς όχι. φαίνονται ξεκάθαρα στις φώτο. οι κρυόκολοι, κρυόκολα αντιμετωπίστηκαν, ενώ οι θερμόκολοι με πάθος, ας έχουν και 1000 χρονια στην πλάτη τους, καλλιτεχνία γάρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ Ο ΠΙΟ ΑΝΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News