Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Στερνός αποχαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στον Γιάννη Αγιάνογλου

Στερνός αποχαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη στον Γιάννη Αγιάνογλου

Με συναισθηματικό πόνο και θλίψη αποχαιρετώ σήμερα τον φίλο και συνάδελφο για πολλά χρόνια στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Γιάννη Αγιάνογλου.

Οι απόψεις μας ταυτίζονταν σε πολλά θέματα και οι αγώνες μας ήταν κοινοί στην ΤΕΔΚ Ν. Πέλλας αλλά και στην ΚΕΔΚΕ για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Η Αλμωπία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, όλοι όσοι συνεργάστηκαν με τον Γιάννη Αγιάνογλου του οφείλουν πολλά για το αίσθημα ευθύνης, την ανιδιοτέλεια, το ήθος και την μακρόπνοη οπτική του. Αποτελούσε υπόδειγμα τοπικού άρχοντα, πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας.

Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μου στην οικογένεια του εκλιπόντος και την ευγνωμοσύνη μου για την κληρονομιά που μας άφησε ως άνθρωπος, φίλος και στενός συνάδελφος.

Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης
Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ.ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ένα τιμητικό χαίρε στον αείμνηστο συμπολιτη μας Γιάννη Αγιάνογλου.Σύμβολο της παλιάς ιστορικής Αριδαίας .Θα σε θυμόμαστε Γιάννη .Τις ευχές της ομάδας πολιτών Βόρειου Τομέα Αριδαίας στους δικούς του ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News