Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Αποδοκίμασαν Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν ντρέπεστε να κάνετε και βόλτα στην αγορά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με φράσεις όπως «φύγετε», «δεν ντρέπεστε να κάνετε και βόλτα στην αγορά»

Ένταση επικράτησε στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης όταν πολίτες και έμποροι αντιλήφθηκαν την παρουσία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης, με επικεφαλής τους Τάσο Κουράκη και Τριαντάφυλλο Μηταφίδη.

Με φράσεις όπως «φύγετε», «δεν ντρέπεστε να κάνετε και βόλτα στην αγορά», πολίτες στο Καπάνι επιτέθηκαν φραστικά στους βουλευτές, εκφράζοντας έτσι την αγανάκτησή τους για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση.





Νωρίτερα, ο κ. Κουράκης αγόρασε το περιοδικό δρόμου «Σχεδία», ενώ ο κ. Μηταφίδης συνομίλησε με τον γνωστό σε όλους καστανά της πλατείας Αριστοτέλους, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί.



Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Τάσος Κουράκης και ο βουλευτής Τριαντάφυλλος Μηταφίδης μοίρασαν φυλλάδια και συνομίλησαν με τους πολίτες αναφορικά με τα ζητήματα που τους απασχολούν. O κ. Κουράκης τόνισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει το Eurogroup και μετά την υπογραφή της συμφωνίας στη Βουλή θα ακολουθήσει η πολυπόθητη αναπτυξιακή πορεία.



Από την πλευρά του, ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης ανέφερε πως η κυβέρνηση δίνει μάχη και πως ζητάει από τους θεσμούς να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και να μη γίνει χειρότερη η κατάσταση των κοινωνικών στρωμάτων. Μάλιστα, απέρριψε κάθε σενάριο εκλογών και χαρακτήρισε τη Νέα Δημοκρατία «φερέφωνο των δανειστών».

---
Πηγή: thestival.gr

3 σχόλια:

  1. Ο οδηγος του ΙΧ , λεει του μουστακλα {φερετζες του π.....} ρε ειμασστε Ελληνες Χριστιανοι , και το αρ...δι απαντα " α πεστα μας οτι εισαι Χρυσαυγητης " κι οταν τον ρωτα "εσυ τι εισαι? " το κοπροσκυλο μουγγα .Α ΡΕ... θα τρελαθουμε ,αυτοι που μας κυβερνουν ,ουτε Ελλαδα θελουν ,ουτε πατριδα ,ουτε θρησκεια .Ετσι που το πανε ομως .. και εμεις θα παμε εκει που εχει Ελληνες και Χριστιανους ...στη Χρυση αυγη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...σού ρέ Λάκη, φτύς τ αρ.... σου μή σκουριάσουν.

      Διαγραφή
  2. ΝΔ και Συριζα να μας αφησουν ήσυχους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News