Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Δικαιωμένος ο πρώην Αντιδήμαρχος Εξαπλατάνου Χρήστος Αβραμίκας

Ο κ. Κυριάκος Σπελέτας επαναφέρει το θέμα με διευκρινιστική του δήλωση κάνοντας ξεκάθαρο σε όλους τους τόνους ότι ουδέποτε ανέφερε στην αγωγή του τον κ. Χρήστο Αβραμίκα

Μετά σφοδρή αντιπαράθεση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου με τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Χρήστο Χουρσόγλου και τις βαριές εκφράσεις που ακούστηκαν, φαίνεται πως το σήριαλ συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και ένταση.

Θυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος στην επίμαχη Συνεδρίαση είχε παρουσιάσει ένα έγγραφο το οποίο αναφερόταν σε δικαστική απόφαση για προφορική ανάθεση που σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο κατονόμαζε τον Χρήστο Χουρσόγλου ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου.

Τότε ο κ. Χουρσόγλου δήλωσε ότι ουδέποτε υπήρξε Αντιδήμαρχος σε αυτόν τον τομέα (κάτι που όντως ισχύει), με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν κάποιες φήμες ότι ο πολίτης που έκανε την καταγγελία μάλλον ήθελε να αναφερθεί στον τότε αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Αβραμίκα.




Ωστόσο, μία εβδομάδα μετά ο εν λόγω πολίτης κ. Κυριάκος Σπελέτας επαναφέρει το θέμα με διευκρινιστική του δήλωση κάνοντας ξεκάθαρο σε όλους τους τόνους ότι ουδέποτε ανέφερε στην αγωγή του τον κ. Χρήστο Αβραμίκα σημειώνοντας ότι τα όσα αναφέρονται στην αγωγή του θα τα κρίνουν τα πολιτικά δικαστήρια.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση:

"Προς αποκατάσταση της αλήθειας και αποφυγής οποιασδήποτε παρεξήγησης αφορώσα πρόσωπα και γεγονότα, θα ήθελα να σας ενημερώσω έπειτα από αναφορά σε εκκρεμή αγωγή μου κατά του Δήμου Αλμωπίας, ότι πουθενά και ποτέ δεν αναφέρθηκα στον κ. Αβραμίκα Χρήστο του Τρύφωνα, τον οποίο μάλιστα δεν γνωρίζω καθόλου. Τα όσα αναφέρονται στην αγωγή μου, αρμόδια να τα κρίνουν είναι τα πολιτικά δικαστήρια, όπου και απευθύνθηκα για την δικαίωσή μου.

Αριδαία, 29.2.2016
Με τιμή
Σπελέτας Κυριάκος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News