Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Oι άντρες με κοιλίτσα έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο σεξ

Η μελέτη αναφέρει ότι «καθώς ο ΔΜΣ αυξάνεται, μειώνεται ο αριθμός αυτών που εκσπeρματώνουν πρόωρα»

Μελέτη του Πανεπιστημίου Erciyes της Τουρκίας δικαιώνει τους άνδρες με λίγα παραπάνω κιλά γύρω από την κοιλιά τους, καθώς υποστηρίζει ότι είναι καλύτεροι εpαστές, έχοντας μεγαλύτερη αντοχή στην κρεβατοκάμαρα.

Οι επιστήμονες ρώτησαν 200 άνδρες και συνέκριναν τον δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) με τη σeξουαλική τους απόδοση. Η σeξουαλική πράξη διήρκεσε, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, 7,3 λεπτά κατά μέσο όρο για τους έχοντας κοιλίτσα, ενώ οι άνδρες χωρίς κοιλιά είχαν δυο λεπτά διάρκεια, με αυξημένο μάλιστα ποσοστό πρόωρης εκσπeρμάτισης.

Η μελέτη αναφέρει ότι «καθώς ο ΔΜΣ αυξάνεται, μειώνεται ο αριθμός αυτών που εκσπeρματώνουν πρόωρα».

Οι εμπειρογνώμονες συμπέραναν ότι το περισσότερο λίπος γύρω από την περιοχή του στομαχιού μπορεί να σημαίνει ότι ένας άνθρωπος έχει περισσότερη οιστραδιόλη. Η οιστραδιόλη είναι μια γυναικεία ορμόνη, που στους άνδρες βοηθά στην αναστολή του οpγασμού.

9 σχόλια:

  1. Ωραίο αυτογκόλ από το άρθρο. Ως κριτήριο "καλύτερου εραστή" βάζει τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης μόνο, και καταλήγει ότι οι παχουλοί τα πηγαίνουν καλύτερα σ' αυτό λόγω αυξημένης οιστραδιόλης, που είναι ... γυναικεία ορμόνη και καθιστά τις αντρικές λειτουργίες υποτονικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ ειμαι εδώ αν αμφιβαλεις σε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω χωρις κοιλιτσα, παω στα 15 λεπτα την πρωτη φορα,την δευτερη στα 40 λεπτα,την τριτη στα 50 και οσο παει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πάνε βρες τον Σειρηνακη τότε, να χεστεις στο ταληρο.

      Διαγραφή
    2. Ναι, αλλά να αλλάζεις χέρι μη πάθεις κανέναν καρπιαίο....

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ

      Διαγραφή
  4. Η μαλακια παει σύννεφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πως άλλαξαν οι καιροί: σήμερα βλέπεις έναν με φέτες και λες πόσα απωθυμένα έχει ο άνθρωπος άραγε...σαν το τσίπουρο δεν υπάρχει παληκάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News