Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Δήλωση ΒΟΜΒΑ: «Ο Χριστόδουλος δεν έπρεπε να ζει και γι' αυτό δεν ζει»

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Επιφάνειος Οικονόμου λέει πως “δεν είναι τυχαίο ότι όλα ξεκίνησαν από την επομένη του θανάτου του”

Η δήλωση βόμβα ανήκει στον στενό συνεργάτη του μακαριστού Αρχιεπισκόπου, Αρχιμανδρίτη Επιφάνειο Οικονόμου.

“Ο Χριστόδουλος δεν έπρεπε να ζει και γι' αυτό δεν ζει. Και ο νοών νοείτω” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Astra tv ο πρώην στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου.

Μάλιστα ο Αρχιμανδρότης συνέδεσε τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου με τα όσα ακολούθησαν στην Ελλάδα, ειδικά σε ό,τι αφορά στην οικονομική κρίση αναφέροντας: “Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Με τον Χριστόδουλο τίποτα δε θα είχε συμβεί. Θα ήταν το μεγάλο αγκάθι, το μεγάλο εμπόδιο σε όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας”.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο Επιφάνειος Οικονόμου λέει πως “δεν είναι τυχαίο ότι όλα ξεκίνησαν από την επομένη του θανάτου του”.

8 σχόλια:

  1. Ο χριστόδουλος βρισκεται σε καθε γνησια ελληνική καρδιά. Οπως και ο Παπαφλέσσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για το θέμα του πόσο θα ζήσει κάποιος κανένας δεν το προδιαγράφει. Οταν σβήνει το καντήλι κάποιου είναι πλέον μη αναστρέψιμο , όλα τα άλλα είναι εικασίες και ανέκδοτα. Εδώ πεθαίνουν παιδάκια και εμείς μιλάμε για κάποιον που έκανε τον κύκλο της ζωής του και μάλιστα με σπουδαίο έργο στο αντικείμενο του. Οτι είχε να δώσει το έδωσε και με το παραπάνω. Τώρα κάποιοι ζητάνε και άλλο, ε΄δυστυχώς αυτή είναι η ζωή είτε το θέλουμε είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή τι θέλει να μας πει ο επίσκοπος; ότι του κάναν μάγια ή του φύτευσαν τον καρκίνο; Σκόπιμα;
    Από που τα ξέρει αυτά, του ήρθε επιφοίτηση;
    Ελεος, αφήστε τον άνθρωπο να αναπαυτεί στην ουράνια μεταθανάτια ζωή του (όπως πιστεύετε).
    Και δηλαδή τι θα έκανε, επανάσταση;
    Όπως αυτή που έκανε την γνωστή εφταετία;
    Αντε βρε από δω, δηθεν φωτισμένοι άνθρωποι. Σωπάστε και πάντε στα κελιά σας για προσευχή και νηστεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιο συριζαιος πεθαινεις, αλλωστε την εφταετια ειμαι σιγουρος οτι ησουν σε υγρη κατασταση, ειλικρινα εισαι για λυπηση, γι αυτο γελανε ολοι απο πισω σου, φερνεις κιολας κατι απο Νεατερλαντ πιθηκο.

      Διαγραφή
  4. Η αθεία σου δεν έχει όριο.Πάντως εσύ με αυτά που λες δεν είσαι άξιος ούτε για προσευχή ούτε για νηστεία.Εισαι απλά ένα αντικείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΔΕΡΦΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  5. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ.. ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ... ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΘΝΑΡΧΗ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον 8.57 Αδερφέ έχεις και συ δίκαιο. Το παίρνω πίσω και ζητάω συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News