Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Τα Λουτρά Πόζαρ στην Έκθεση Τουρισμού της Σουηδίας

Την εκπροσώπηση της Δημοτικής Επιχείρησης έχει αναλάβει ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος

Στην 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Grekland Panorama» η οποία πραγματοποιείται στη Στοκχόλμη της Σουηδίας το διάστημα 12 έως 14 Φεβρουαρίου, συμμετέχουν τα Λουτρά Πόζαρ.

Η χώρα μας είναι 7η στις προτιμήσεις των Σκανδιναβών και το στοίχημα είναι η στροφή της μεγάλης αυτής τουριστικής δύναμης σε νέους προορισμούς. Για τον τόπο μας είναι ιδιαίτερα σημαντική η προσέγγιση αυτής της αγοράς και μια μεγάλη ευκαιρία για προβολή.

Την εκπροσώπηση της Δημοτικής Επιχείρησης έχει αναλάβει ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες, ο οποίος μάλιστα με ανάρτησή του στο facebook εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι «ο καταρράκτης των Λουτρών Πόζαρ ποζάρει στον εκθεσιακό χώρο», όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News