Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Επιτέλους! 20 χρόνια μετά τον «Τιτανικό» η Κέιτ Γουίνσλετ το παραδέχεται!

«Νομίζω πως ο Τζακ χωρούσε πάνω σ' αυτό το κομμάτι πόρτας»

«Η Ρόουζ θα μπορούσε να μην αφήσει τον Τζακ να πνιγεί».

Υπάρχει κανείς που είδε τον «Τιτανικό» και δεν συμφωνεί ότι ο Τζακ χάθηκε αδίκως στα παγωμένα νερά του Ατλαντικού ωκεανού;

Αμφισβητεί κανείς ότι τελείως εγωιστικά η Ρόουζ γαντζώθηκε στο κομμάτι της πόρτας και τον άφησε τον άλλον να παγώσει; Πόσο κλάμα έπεσε αλλά και κατάρα για την τραγική εκείνη στιγμή που οι δύο εραστές χωρίζονται για πάντα. Θα μπορούσε ο Τζέιμς Κάμερον να είχε αποφύγει αυτό το τόσο σκληρό τέλος για τον φτωχό Τζακ;

Η Κέιτ Γουίνσλετ, η Ρόουζ του «Τιτανικού», 20 χρόνια παραδέχεται: «Νομίζω πως ο Τζακ χωρούσε πάνω σ' αυτό το κομμάτι πόρτας» και ότι η ηρωίδα που ερμήνευσε… παρερμήνευσε την κατάσταση.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Τζίμι Κίμελ η βραβευμένη ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στο πόσο συγκινητικό είναι που ακόμα το κοινό λατρεύει τους δύο ήρωες του «Τιτανικού».

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News