Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

«Πάγωσε» η Ελένη Μενεγάκη: Έφεραν στην εκπομπή αυτή που είχε κόψει στο δοκιμαστικό

Απίστευτο περιστατικό! Δεν μπορούσε να το χωνέψει η παρουσιάστρια!

Αυτά μόνο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μπορούν να συμβούν. Άνθρωπο που "έκοψε" από δοκιμαστικό πριν από επτά χρόνια, τώρα τον ζήτησε στην εκπομπή της και όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί... παραλίγο να λιποθυμήσει!

Η Ρένια Σιμώση μαγείρεψε την Παρασκευή στην κουζίνα της Ελένης. Όλα κυλούσαν μια χαρά μέχρι που -ανάθεμα την ώρα- την ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη αν έχει ξαναβγεί στην τηλεόραση. Η καλεσμένη θύμισε στην παρουσιάστρια πως πριν από επτά χρόνια, που είχε φύγει από την εκπομπή της η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, έψαχνε για μαγείρισσα και η ίδια είχε περάσει από δοκιμαστικό, αλλά...

Η Ελένη δεν την πήρε και τώρα ήρθε αντιμέτωπη με μια αλήθεια που είχε ξεχάσει και μια αμηχανία που έπρεπε να διαχειριστεί στον αέρα.

Δείτε τι ακριβώς έγινε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News