Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Κινδυνεύει να χάσει και το Ολυμπιακό μετάλλιο η Δεβετζή

Η Πηγή Δεβετζή βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία σε δείγμα που είχε ληφθεί το 2007, όταν και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Οσάκα

Η Ελληνίδα αθλήτρια θα απολογηθεί τις επόμενες ημέρες ενώπιον της δικαστικής επιτροπής του ΣΕΓΑΣ και κινδυνεύει να χάσει και το μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.

Η Πηγή Δεβετζή βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία σε δείγμα που είχε ληφθεί το 2007, όταν και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Οσάκα.

Η Δεβετζή θα απολογηθεί στην δικαστική επιτροπή του ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να καταθέσει τις δικές της θέσεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση και η απόφαση που θα ληφθεί θα σταλεί στην IAAF, που μπορεί να επικυρώσει ή ακόμα και να αυξήσει την ποινή.

Η Ελληνίδα ολυμπιονίκης -σύμφωνα με την εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”- μετά την σχεδόν δεδομένη αφαίρεση του μεταλλίου της Οσάκα, κινδυνεύει να χάσει και το χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο που είχε κατακτήσει το 2008 στο Πεκίνο, εφόσον βρεθεί θετικό σε απαγορευμένες ουσίες το δείγμα εκείνης της περιόδου, που θα ανοίξει το 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News