Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ο Γιώργος Γαλάνης συγχαίρει τον προπονητή Μιχάλη Μαυρίδη

Ανακοίνωση

Ο πρώην Πρόεδρος του Μ.Α. Εσωβάλτων Γιώργος Γαλάνης συγχαίρει τον προπονητή Μιχάλη Μαυρίδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Δόξας Εξαπλατάνου και του εύχεται καλή δύναμη και εις ανώτερα, καθώς οι γνώσεις που διαθέτει είναι για τις επαγγελματικές κατηγορίες.

10 σχόλια:

  1. ΓΑΛΑΝΗ ΑΣΕ ΤΑ ΧΑΖΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα. Θελω να ευχαριστησω τον Κυριο Γαλανη για τα καλα του λογια,αν και δεν τον γνωριζω προσωπικα. Γνωριζω βεβαια την ομαδα των Εσωβαλτων που μεσουρανουσε στο ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο επι προεδριας του !! Ευχαριστω για την φιλοξενια. Μ.ΜΑΥΡΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την καστορια και για τα γρεβενα και για το κορδελιο κανει αλλα για μας δεν κανει.....ολοι λενε τα καλυτερα οπου πηγε εδω ομως δεν κανει ο μαυριδης.... αυτοι ειμαστε δυστηχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ 2΄΄33 ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΔΙΣΤΥΧΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ 3-4 ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΙΤΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΤΡΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ 200-400-600ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΗΔΕΝ.ΕΥΤΗΧΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΠΟΙΟΙ.ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ 2΄΄33.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mπραβο Μαικ. Αλλα στον τοπο του κανενας δεν αγιαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κριμα για τα σχολια των κακοπροαιρετων.Μιχαλη καλη επιτυχια στο εργο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιχαλη καλη επιτυχια σου ευχομαι. Ο Εξαπλατανος ειναι σοβαρη ομαδα και δεν θα σε δικαιολογησω αν δεν πετυχεις. Γιατι εχεις και διοικηση και υλικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιχαλη καλη επιτυχια, απο παε Καστοριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. mixalis mavridis proponitara mono doksa eksaplatanou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News