Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Τζαμτζής: «Όποιος ενώνει κερδίζει και ο Μεϊμαράκης ενώνει»

Τζαμτζής και Μεϊμαράκης πριν πολλά χρόνια

«Όποιος ενώνει κερδίζει και ο Μεϊμαράκης ενώνει», δήλωσε ο πρώην Βουλευτής Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής.

6 σχόλια:

  1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ
    ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δάνη, τι ήθελες να έχεις από εκείνη την εποχή: τα μαλλιά ή τα κιλά; Ο Μεϊμάρ έχει το μουστάκι, εσύ τι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε γιορδανη ο κουμπαρος βγαινει συνταξη σε αλλα 5 χρονια που θα κυβερνα ο Τσιπρας ο κουμπαρος θα γινει 70, ρε σοβαρευτητε λιγο, καλα φαγατε καλα περασατε αφηστε τον λαο να επιλεξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δανη αν χάσει ο βαγγελας και εσυ θα πας στα αζήτητα. η τάση στην κεν.μακεδ είναι υπερ του τζιτζι του αντάρτη ντε. εσείς βέβαια επιλέγετε β.μ. να δούμε πόσους θα επηρεάσετε και αν θα δικαιωθείτε από τους ψηφοφόρους. ο βουλευτής πάντως πλάγιασε υπερ του τζιτζι. εκείνο που είναι το χειρότερο είναι οτι υπάρχουν 4 υποψήφιοι και επομένως 4 στρατόπεδα, με 4 διαφορετικές ιδεολογίες και με ορατό τον κίνδυνο της διάσπασης στα 4. όλοι είστε συνυπεύθυνοι, να το θυμάσαι και εσύ και ο ανδωνις και ο κουλης και φυσικά οαντάρτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και πριν ο αλεκτωρ(τζαμτζης) λαλισει τρεις, ο μειμαρακης τον διέψευσε.χαμος στη ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News