Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Γ. Σηφάκης: Παρέμβαση για προβλήματα Ομάδων Παραγωγών της Πέλλας

Γιάννης Σηφάκης: Παρέμβαση στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για προβλήματα Ομάδων Παραγωγών της Πέλλας

Ο Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε με τον Νίκο Βάγια, διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου και τον Αλέξη Μπακούρο, σύμβουλο του Υπουργού, για σημαντικά προβλήματα Ομάδων Παραγωγών της Πέλλας. Μαζί του ήταν και οι εκπρόσωποι των Ομάδων Παραγωγών Κύρου «Μέγας Αλέξανδρος» και Αρχαγγέλου Αλμωπίας. Τα προβλήματα αφορούν σε επιχειρησιακά προγράμματα που είχαν ενταχθεί οι Ομάδες παραγωγών στο παρελθόν.

Ο βουλευτής τόνισε την σημασία της ενίσχυσης των υφιστάμενων Ομάδων Παραγωγών στην Πέλλα που μαζί με τις Ομάδες Παραγωγών που θα συσταθούν με τον νέο συνεταιριστικό νόμο (που θα κατατεθεί στη Βουλή για ψήφιση το αμέσως επόμενο διάστημα) θα πρωτοστατήσουν στην απόλυτα αναγκαία οργάνωση των αγροτών στην Πέλλα.

Από πλευράς Υπουργείου υπήρξε πολύ καλή ανταπόκριση στα αιτήματα των Ομάδων Παραγωγών και δόθηκε η υπόσχεση της άμεσης εξέτασης τους το επόμενο δεκαπενθήμερο μετά κάποιες σημαντικές διοικητικές αλλαγές που ετοιμάζονται σε οργανισμούς του Υπουργείου.

5 σχόλια:

  1. ΡΕ ΣΗΦΑΚΗ ΑΝΤΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΟΥ, ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ?????? ΣΟΥ ΦΑΓΕ ΤΗ ΘΕΣΗ Η ΘΟΔΩΡΑ Κ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡκΘΡΑ... ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ ΛΙΓΟ;;; ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σηφάκης ασχολείται με τα προβλήματα όλων των κοινωνικών ομάδων του Νομού και προσπαθεί για την λύση τους με την ίδια σοβαρότητα που ασχολείται και πέτυχε στο κύριο επάγγελμα του. Αν δεν προχωρήσει στην Πέλλα ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος θα πεινάσουν όλοι

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΑ....ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΕ ΑΛΕΙΨΩ ΛΑΔΙ ΓΕΩΡΓΕ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΕ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.... ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ" ΑΓΑΠΗΤΕ !! Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟΛΕΜΟ.... ΚΑΛΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΟΧΕΣ... ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ

      Διαγραφή
  2. Ενώ μέχρι τώρα τα τελευταία 6 χρόνια ετρωγες με Χρύσα κουταλιά! Μάλλον θα σου μείνανε απο τις καλές εποχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με Χρύύύσα κουταλιάάά??? Γιατι τοση ταραχη σε ποιασε??? Και ναι ειχαμε χρυσα κουταλια απο παλια και την τελευταια 6ετια οπως λες τα χρησιμοποιουσαμε? Γιατι τωρα πρεπει να τα δωσουμε κι αυτα... Χαλαρα στην κριτικη. Μην τσιμπας!!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News